Keystone logo
Central China Normal University

Central China Normal University

Central China Normal University

Introducere

Situat în Wuhan, capitala provinciei Hubei și un centru major de transport în China, Central China Normal University este o universitate cuprinzătoare cheie direct sub administrarea Ministerului chinez al Educației. Campusul pitoresc de peste 2.000 de Mu (330 acri) este amplasat pe Dealul Guizi, la granița cu South Lake. Fiind una dintre universitățile de pe lista de 211 Proiectul prioritar Educație Națională, Central China Normal University este foarte recunoscut ca o bază importantă pentru cultivarea talentelor strălucitoare pentru țară, precum și un centru de pregătire superioară pentru profesori excelent în instituțiile de învățământ superior și de înaltă școli.

universitatea noastră se numără printre primele instituții mai mari din China, care au dreptul de a oferi diplome de doctorat și postuniversitare, pentru a evalua și conferi titlurile de profesor, profesor asociat si, de asemenea, conducător de doctorat, și-a stabilit deja un sistem de învățământ avansat complet și optimizat de licență la programe postuniversitare , de la doctorat la programe post-doctorale, precum și de la normă întreagă la programe pentru adulți de educație.

Puterea noastra de cercetare este asistam la o crestere constanta an de an. Naționale de munca de cercetare științe sociale CCNU ocupă locul de top 10 timp de trei ani consecutivi, iar activitatea sa de cercetare științelor sociale de către Ministerul Educației se afla pe locul 6 superior timp de patru ani consecutivi. Clasament Nr.8 în a patra Științe sociale Proeminent științific Rezultat Premiul, o serie de rezultatele noastre de cercetare au câștigat premii, inclusiv două premii Fist Premiul de Științe Naturale de către Ministerul chinez al Educației și șase premii întâi al provinciei Hubei Natural Award Știință.

Am stabilit relații strânse cu multe universități cheie și institute de cercetare și s-au efectuat schimburi de la școală la școală și o cooperare academică cu mai mult de 100 de universități din peste 70 de țări, cum ar fi SUA, Canada, Germania, Japonia, Rusia, Franța, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, și Vietnam. Experții străini și profesorii sunt invitați în mod regulat pentru a preda la universitate. In ultimii ani, cadrele didactice ale universității au fost în mod constant trimise în străinătate pentru studiu suplimentar, majoritatea dintre care s-au întors acasă pentru a deveni coloana vertebrală în propriul lor domeniu de predare și de cercetare; un număr bun dintre ei sunt activi pe podiumul academice internaționale și s-au adus contribuții admirabilelor schimburilor de știință, tehnologie, cultură și educație între China și alte națiuni din întreaga lume.

Locații

  • Wuhan

    NO.152 Luoyu Road, 430079, Wuhan

    Întrebări