Keystone logo
Central China Normal University Master of Business Administration (MBA)
Central China Normal University

Master of Business Administration (MBA)

Wuhan, China

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Program de formare profesională

Professional: Administrarea Afacerilor

Sistem școlar: 2 ani

I. Introducere în colegiu

Colegiul de Introducere Colegiul are în prezent 6 departamente, inclusiv 7 specializări (Economie, Economie Internațională și Comerț, Administrarea Afacerilor, Managementul Resurselor Umane, Managementul Imobiliar, Educație Contabilă Financiară și Inginerie Financiară) și Curs de Matematică și Economie Cross- Cursuri de economie curriculară și cinci centre de cercetare. Colegiul are o diplomă de doctorat în domeniul statisticilor economice, o diplomă de master în economie teoretică și economie aplicată, un program de masterat, 19 programe de masterat de gradul doi și programe MBA, MAE și MF de masterat profesional. Economie aplicată este o disciplină cheie provinciale, Hubei Real Estate Development Center de Cercetare este o provincie la nivel de umaniste cheie și de bază de cercetare știință socială, precum și gestionarea imobiliară este o specialitate de brand provincial. În prezent, colegiul are 83 de cadre didactice și 71 cadre didactice cu normă întreagă. Medicii care obțin diplome de doctorat reprezintă peste 80% din numărul total de profesori din spital. Colegiul are 18 profesori, 30 cadre didactice, 23 cadre didactice, 47 cadre didactice, 7 cadre didactice, 2 granturi speciale de la Consiliul de Stat și 3 programe noi de susținere a talentelor din cadrul Ministerului Educației. Profesor 1 persoană. În ultimii ani, profesorii noștri au prezidat aproape 50 de proiecte de cercetare științifică la nivel național, inclusiv 2 mari proiecte naționale de științe sociale, și au publicat mai mult de 10 articole în reviste academice autoritare, cum ar fi China Social Science, Economic Research și World Management. , Documentele CSSCI aproape 500, a câștigat la nivel provincial și la nivel ministerial restante de atribuire a științelor sociale de atribuire mai mult de 10, inclusiv 3 provincie și la nivel ministerial premiul întâi. Colegiul acordă atenție educației deschise și menține relații de schimb inter-școlare pe termen lung cu universități din Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia, Rusia, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Hong Kong și alte țări (regiuni) pentru a îmbunătăți nivelul de internaționalizare a colegiului și calitatea pregătirii personalului. A primit un proiect de profesor de peste mări și aproape 200 de studenți străini.

În al doilea rând, introducerea profesională

Durata formală de înscriere pentru acest masterat este 2012. Există 13 cadre didactice cu normă întreagă, dintre care 11 au doctorat, formând o echipă de cadre didactice și de cercetare, cu o combinație între bătrâni și tineri. În învățământul pe termen lung, acest lucru acordă importanță cultivării calităților și teoriilor de bază ale studenților, accentuează calificările de bază și educația de bază gros, încurajează și ghidează studenții să participe la diferite tipuri de practică de cercetare științifică și inovare, să încurajeze echipele antreprenoriale și să îmbunătățească capacitățile de învățare ale elevilor. În plus, acest profesor profesionist se angajează, de asemenea, de formare a claselor de MBA interne și de studenți full-time de licență, și are o bună acumulare și experiență în internaționalizare și de predare bazate pe informații.

În al treilea rând, obiectivele de formare

Pentru a cultiva calitățile ideologice și morale bune, metodele de gândire științifică și spiritul căutării spiritului căutării adevărului, posedă cunoștințe cuprinzătoare în management, economie, drept, etc., au capacități bune antreprenoriale și inovatoare și pot să desfășoare activități de conducere în diferite întreprinderi industriale și comerciale, departamente guvernamentale și instituții conexe. Compuse și talente aplicate.

În al patrulea rând, cerințele de bază

1. Are o bună cultivare ideologică și morală și etică profesională, încredere în sine și atitudine de toleranță, solidaritate și colaborare și stabilește valori corecte ale vieții;

2. Cunoașterea cunoștințelor teoretice profesionale în management, economie și managementul modern al întreprinderilor; cunoașterea practică a metodelor comune de management al întreprinderii pentru a analiza și rezolva problemele de practică corporativă; cunoașterea mediului real, a politicilor și a practicilor și regulilor managementului întreprinderilor internaționale în China; Metode de bază de recuperare, interogare de date, înțelegerea frontierelor teoretice și a tendințelor de dezvoltare ale disciplinei, având cercetarea științifică preliminară și capacitățile practice de lucru;

3. Cu spirit inovator și abilități puternice de auto-învățare, cu o perspectivă internațională bună, cu îndrăzneală în inovație și antreprenoriat, cu o metodă științifică de gândire și spirit practic și de explorare;

4. Are o coordonare organizațională puternică, comunicare interpersonală și capacități de comunicare interculturală, poate aplica cu pricepere o limbă străină pentru a comunica și a comunica, a vorbi fluent, a avea o bună prelucrare a informației și capacități de aplicare.

V. Programul cursurilor

76121_Skjermbilde2018-05-08kl.21.04.13.png

Distribuția creditelor

76119_Skjermbilde2018-05-08kl.21.04.25.png

Notă: Toate programele de studii sunt legate de limba chineză, studenții pot alege cursuri pe baza intereselor personale ale acestora, informațiile despre cursuri și programele specifice pot fi consultate cu colegii internaționale de schimb, cum ar fi Chineză elementară și Chineză publică. În plus, "Business Chinese" este un curs obligatoriu pentru școala noastră.

A șasea cerință de absolvire

1. Creditele totale ajung la 33 de puncte, iar cursurile necesare și elementele corespunzătoare sunt completate după cum este necesar.

2. Finalizarea tezei de absolvire și susținerea tezei.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan