Keystone logo
China Europe International Business School CEIBS Global Executive MBA
China Europe International Business School

CEIBS Global Executive MBA

Pudong, China

0 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Opțiuni de plată: prin rate

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Deveniți un executiv de clasă mondială, în interiorul Chinei și în afară.

CEIBS Global EMBA este un program de top-time, cu jumătate de normă, care echilibrează profunzimea Chinei și Lățimea globală pentru lideri de afaceri cu performanțe ridicate, care doresc să-și ducă cariera și dezvoltarea personală la nivelul următor. Cu module disponibile în 11 orașe din întreaga lume, un corp divers de studenți din mai mult de 20 de țări și două coorte integrate care rulează între China, Europa și Africa, CEIBS Global EMBA oferă oportunități de neegalat pentru participanți să-și extindă rețeaua globală în timp ce se conectează la cea mai mare afacere din China. rețea de absolvenți școlari.

Programul CEIBS Global EMBA este destinat executivilor și antreprenorilor cu potențial înalt, de nivel superior, pentru a-și avansa cariera prin îmbogățirea profundă și dezvoltarea abilităților lor de conducere și a capacității analitice.

126685_20180518icon-time.png126686_20180518icon-structure.png126687_20180518icon-recruiting.png126688_20180518icon-apply.png126689_20180518icon-students.png

Program la o privire

20 de luni
Noiembrie începe
Part-time Programul EMBA

Structura programului

Deschiderea modulului de rezidență
12 module de bază
Electivi globali
Proiect Capstone

Cerințe de aplicare

Diplomă universitară universitară sau superioară;
10 ani de experiență de muncă cu
7 ani în funcții manageriale

Admitere

Următoarea clasă globală EMBA va începe în noiembrie 2020.

Studenți GEMBA

Studenții GEMBA sunt directori cu experiență și antreprenori din diverse industrii, funcții și medii.

Obiectiv de învățare

CEIBS Global EMBA este conceput pentru a vă îmbunătăți experiența profesională ca executiv în cadrul unei organizații, cu accent pe contabilitate

 • Înțelege și poate fi capabil să aplice concepte fundamentale din domeniile de afaceri de bază ale contabilității
 • Să fie capabil să integreze cunoștințe și concepte în domenii funcționale pentru a diagnostica și rezolva probleme complexe de afaceri.
 • Înțelegeți provocările unice ale funcționării în mediul de afaceri din China ca parte integrată a economiei globale.
 • Înțelegeți și puteți aplica un comportament și abilități adecvate de conducere pentru îmbunătățirea eficacității personale și organizaționale.

Structura curriculumului

EMBA Global CEIBS este un program academic riguros conceput pentru directori cu experiență și antreprenori care încearcă să-și lărgească abilitățile și cunoștințele generale de management.

Este un program dinamic și cu mai multe fațete, bazat pe patru piloni:

1. Conducere și dezvoltare personală

Programul se deschide cu un modul de o săptămână care se concentrează exclusiv pe dezvoltarea capacităților de conducere. În acest modul, vi se va repartiza un antrenor executiv care lucrează cu dvs. în tot modulul, pentru a vă ajuta să vă descoperiți propriul stil de conducere. Cu această fundație în vigoare, vă puteți suplimenta dezvoltarea leadershipului prin modulul Comportament organizatoric; electivi de conducere și sesiuni de reflecție cuprinzătoare în modulul de ieșire al programului.

2. Fundamente de afaceri

Pentru a vă oferi resursele pentru o creștere continuă în cariera dvs., curriculum-ul Global EMBA va construi o bază puternică analitică, bazată pe cele mai recente evoluții în domeniile funcționale ale comportamentului organizațional, management operațional, marketing, raportare financiară, contabilitate managerială, și Finanțe corporative.

3. Capacități strategice și integrarea funcțiilor de afaceri

Programul îți va spori afacerea și abilitatea strategică prin intermediul modulelor dinamice precum Managementul antreprenorial, Managementul strategic și o Simulare Strategică interactivă. Aceste module vă vor arăta cum să asociați cu succes diferitele funcții de afaceri. De asemenea, veți lucra la un proiect Capstone de zece luni, într-o echipă de cinci, pentru a aplica învățarea la clasă într-o problemă reală strategică cu care se confruntă o organizație, oferind o experiență integrată și practică.

4. Călătorie globală

Pentru a vă ajuta să excelați în arena globală, veți avea ocazia să experimentați în primul rând mediul de afaceri global. Veți alege dintre 8 module Global Elective livrate în 8 țări de pe 5 continente.

Descrierea curriculumului

Module de bază

Toți participanții vor fi obligați să completeze următoarele module de bază împreună cu cohortele respective.

Modulele globale de bază vor avea loc în primele 10 luni ale programului (cu excepția Simulării strategice, care are loc la sfârșitul programului).

 • Conducere
 • Raportare financiară
 • Analiză economică
 • Comportament organizational
 • Managementul marketingului
 • De gestionare a operațiunilor
 • Corporate Finance
 • Management strategic
 • Managementul antreprenorial
 • Contabilitatea managerială strategică
 • Economia Chineză
 • Simularea strategiei

opţionale

Etapa Elective vă permite să specializați și să adaptați conținutul cursului la nevoile specifice ale afacerii. Participanții vor putea alege dintre aproape 40 de electivi diferiți într-o varietate de locații.

Alegători locali

Puteți lua electivi locali în Shanghai, Zurich, Accra, Beijing și Shenzhen. Vorbitorii chinezi se pot alătura, de asemenea, unei selecții de electivi împreună cu programul CEIBS Chinese EMBA. Numărul de electivi depinde de lungimea și valoarea creditului fiecărui electiv; dar, în medie, fiecare participant va lua între 4 și 6 electivi locali și fiecare electivă durează 2 până la 4 zile.

Electivi globali

Veți avea ocazia să alegeți dintre 8 module globale elective de pe 5 continente. Toți participanții trebuie să aleagă cel puțin 2 alegători globali pentru a absolvi.

În plus, alegerile globale oferă participanților șansa de a experimenta mediul de afaceri global, dar, de asemenea, unele elective vor fi combinate cu programul Global EMBA al IESE Business School din Spania. În acest fel, vă puteți extinde rețeaua interacționând cu lideri de afaceri cu sediul în întreaga lume. De asemenea, electivele globale vor fi deschise CEIBS Global EMBA , oferind continuitate crearea de rețele în cadrul comunității CEIBS și oferind oportunități de învățare pe tot parcursul vieții absolvenților Global EMBA.

Capstone Project

Proiectul de grup este o parte integrantă a curriculumului și este vital pentru succesul dvs. în programul Global EMBA. În acest proiect, veți aplica teoriile și cadrele de management învățate în clasă la probleme de afaceri din lumea reală.

Veți lucra într-un grup mic pentru a finaliza un proiect pe o perioadă de un an. Acest proiect va include participarea la o prelegere introductivă, selectarea subiectelor, prezentarea propunerii dvs., redactarea și revizuirea raportului dvs. și acordarea unei apărări orale. Fiecare grup va fi desemnat un profesor care va supraveghea proiectul și vă va ghida pe voi și echipa dvs. pe întregul proces.

Călătorie de conducere

Scopul Călătoriei de Leadership este să te ajute să crești personal și profesional ca lider global. O componentă critică a programului Global EMBA este o oportunitate de a oferi un punct de inflexiune cu privire la poziția dvs. de lider. Vom realiza un instrument de feedback de 360 de grade profesional și complet. Veți primi un raport aprofundat al evaluării colegilor, supraveghetorilor și subalternilor cu privire la punctele tale forte și punctele slabe ale dvs. ca potențial lider. Vei lucra apoi cu un antrenor pentru a dezvolta un plan personal de acțiune pentru a te angaja într-o evaluare ulterioară.

Programul programului

Pentru a oferi flexibilitate maximă participanților, programul are două piese separate, dar integrate. Conținutul și facultatea sunt identice pentru fiecare piesă, singura diferență este calendarul și structura modulelor de bază. Ambele piese se vor amesteca pentru toate modulele lor elective, modulul de deschidere și modulul de ieșire.

O zi obișnuită la programul CEIBS Global EMBA va include prelegeri ale profesorilor, lucrări de grup și discuții de studiu de caz, prezentări individuale și de grup, precum și vorbitori invitați. Pauzele și pauzele de cafea / ceai se desfășoară pe tot parcursul zilei, iar orele se întâlnesc între orele 9:00 și 18:00 în zilele clasei.

Cerințe de admitere

 • Diplomă universitară universitară sau superioară.
 • 10 ani de experiență de muncă cu 7 ani în funcții manageriale. (Vă rugăm să ne contactați pentru o evaluare a experienței dvs.)
 • Stăpânirea puternică a limbii engleze scrise și vorbite
 • O organizație extrem de angajată care vă permite două zile lucrătoare libere în fiecare lună pentru a participa la cursuri; sponsorizarea financiară nu este obligatorie.

Aplicații

Puteți începe procesul de solicitare online atunci când doriți, folosind sistemul de aplicații online. Vă rugăm să solicitați în orice moment. Întrucât admiterea la program este extrem de competitivă, cererile depuse în runda finală de admitere tind să fie evaluate pe baza unui grup mult mai mare și mai competitiv și, prin urmare, vă încurajăm să aplicați cât mai devreme pentru cea mai bună șansă de admitere.

Documente de cerere

 • Formular de cerere (Aplicați online)
 • Două scrisori de recomandare
 • Organigrama
 • Organizație Scrisoare de sponsorizare
 • Broșura companiei
 • Copie de diplome de învățământ sau transcrieri oficiale de grade și diplome
 • Taxa de cerere: 2.000 RMB

Datele din rundele de admitere de mai jos sunt instrucțiuni pentru planificarea aplicației.

Runda 1 Runda 2 Runda 3 Ultima runda
6 ianuarie 2020 28 martie 2020 13 iunie 2020 23 august 2020

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare