Keystone logo
China Europe International Business School CEIBS MBA
China Europe International Business School

CEIBS MBA

Pudong, China

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Diferențiază-te. Dă-ți un Edge Global .
Dă-ți China Edge .

CEIBS oferă un program MBA de clasă mondială, 18 luni, full-time, predat în engleză și conceput pentru a pregăti profesioniști talentați cu aspirații puternice în carieră, potențial promițător managerial și orientare internațională clară pentru rolurile de post-absolvire în calitate de lideri de gândire a afacerilor globale. Programul MBA CEIBS își propune în primul rând să consolideze capacitatea studenților de a identifica și utiliza oportunitățile de afaceri, de a rezolva probleme de afaceri complexe, de a motiva oamenii și de a dezvolta organizații. Programul se concentrează pe dezvoltarea conducerii participanților, profesionalismul, sentimentul responsabilității sociale, competența interculturală și spiritul antreprenorial.

Înființată la Shanghai în 1994 ca o întreprindere comună non-profit între guvernul chinez și Uniunea Europeană, CEIBS are misiunea de a pregăti manageri extrem de competenți, orientați la nivel internațional, capabili să se adapteze forțelor motrice ale globalizării, concurenței internaționale și cooperării internaționale.

După o poziționare unică a China Deepth, Global Breadth, CEIBS oferă cea mai bogată expertiză din China, disponibilă de la școlile de afaceri internaționale de top, din lume, oferind totodată cea mai largă perspectivă globală dintre toate școlile de afaceri din China. CEIBS MBA este primul, printre cele mai mari și cele mai bine clasate din China continentală; este un exemplu strălucitor de cooperare China-UE de succes și o prezentare a realizărilor dezvoltării și reformei economice a Chinei.

Structura curriculumului

Într-un mediu global și în continuă schimbare, liderii de afaceri trebuie să fie echipați cu abilități extrem de largi. Aceștia trebuie să fie capabili să adopte atât perspective globale, cât și locale, capabile să facă față complexității și schimbărilor și să fie calificați în inovația de vârf. Aceștia trebuie să poată comunica eficient cu diferiți actori pentru a genera o viziune și un entuziasm împărtășiți pentru activitățile firmelor lor. Prin oferirea unei pregătiri solide în afaceri și încurajarea gândirii independente, a colaborării în echipă și a comunicării deschise, CEIBS oferă absolvenților săi instrumentele esențiale pentru succesul pe multe căi de carieră.

Călătoria ta academică

Programul full-time cu 64 de credite constă în cursuri obligatorii în valoare totală de 33 de credite și cursuri elective în valoare totală de 31 de credite. Programul este conceput pentru a stabili o bază solidă a fundamentelor de management, oferind în același timp flexibilitatea programelor adaptate pentru a se potrivi intereselor individuale și ambițiilor de carieră. Studenții pot alege să se concentreze pe managementul general al afacerilor sau să selecteze una dintre cele patru concentrări în Finanțe, Marketing, Afaceri digitale sau Antreprenoriat. În plus, studenții sunt obligați să câștige experiență internațională, fie prin intermediul impresionantului program de schimb internațional al școlii, al unuia dintre cele trei programe de coordonare și / sau al unuia dintre cei cinci electivi de peste mări.

China Focus

Una dintre cele mai importante caracteristici ale CEIBS este concentrarea sa clară asupra Chinei, încapsulată în declarația noastră de poziționare: „China Profunzime, Lățimea globală”. CEIBS învață cele mai avansate teorii ale afacerilor internaționale, acordând o importanță deosebită aplicării practice a acestor abilități în China.

Competența de bază în limba chineză este obligatorie pentru studenții străini pentru a-și îmbunătăți piața de piață în economia în creștere dramatică a Chinei. Celor care nu vorbesc chineză atunci când solicită admiterea, li se va recomanda să participe la un curs de limba chineză în vară înainte de începerea cursurilor de MBA. Cursuri de limba chineză la diferite niveluri vor fi oferite studenților străini în primul an al programului.

Odată ce cursurile sunt în curs de desfășurare, multe dintre cazurile discutate în cursurile de bază și elective sunt preluate din grupul propriu de CEIBS din cazuri specifice Chinei, scrise de profesori și personalul Centrului de Dezvoltare a Cazurilor. În plus, școala dedică în fiecare an resurse semnificative pentru punerea în scenă a „China Discovery Series” - o serie intensivă de alegeri care își propune să aprofundeze înțelegerea mediului de afaceri al Chinei și oferă oportunitatea de a analiza perspective asupra istoriei Chinei, relațiilor internaționale și economice. dezvoltare.

Având în vedere mediul dinamic de afaceri care se dezvoltă în afara zidurilor campusului, școala apropie studenții de oportunități și provocări prin inițiative precum „Proiectul de strategie integrată pentru China”, modulele China și Metoda de învățare situațională reală, asigurând atât o afacere riguroasă cât și experiențială. educația este oferită.

La nivel global

Deși metodele de predare variază în funcție de subiect, prelegerile și studiile de caz prind viață datorită experienței vaste a profesorilor noștri în lumea afacerilor. Multe cazuri sunt selectate din școli de top cum ar fi Harvard, IMD etc. și predate de o bază a facultății cu aproximativ 1/3 provenind din Europa, 1/3 din SUA și 1/3 din China.

O serie de cinci electivi de peste mări, fiecare cu o abordare unică în industrie, este, de asemenea, amenajată pentru a lărgi perspectivele globale ale studenților prin prelegeri, vizite la companii și explorare culturală.

Flexibilitate și alegere

Actualul curriculum MBA al CEIBS vă oferă flexibilitatea de a vă personaliza personal în al doilea an de studii. În toamna anului doi, puteți alege să mergeți la un schimb internațional sau să stați la CEIBS pentru a studia cu un număr mare de studenți de intrare de la școlile de afaceri de top din lume. Lungimea MBA este de 18 luni, dar o opțiune intensivă de 12 luni este de asemenea disponibilă celor care se vor întoarce la afacerea lor de familie, sponsorizează compania sau intenționează să-și înceapă propria afacere după absolvire.

Proiect de strategie

Proiect de strategie integrată pentru China (ICSP)

ICSP este o parte majoră a programului MBA CEIBS la care sunt obligați să participe toți studenții din anul doi. Este un proiect de consultanta de grup la nivel înalt care CEIBS studenți MBA se angajează pentru CEIBS de sponsori și altele. Sub îndrumarea consilierilor superiori ai facultăților CEIBS și cu sfatul mentorilor executivi ai companiei, studenții lucrează în echipe pentru a ajuta companiile să abordeze probleme strategice importante dintr-o perspectivă nouă și să dezvolte soluții inovatoare, eficiente și practice. De asemenea, oferă studenților o perspectivă asupra realităților unor industrii și specializări specifice care ar putea ajuta la formarea planurilor lor de carieră și care îi pot ajuta să înțeleagă provocările unice ale activității în mediul de afaceri din China.

Proiecte tipice

 • Dezvoltați strategia de intrare pentru o nouă piață.
 • Evaluează unitatea de afaceri R
 • Îmbunătățirea și extinderea relațiilor cu furnizorii.
 • Clarificați poziționarea competitivă pentru o unitate de afaceri.
 • Recomandă opțiunile de intrare într-un nou sector de afaceri.

126684_icsp_pici.png

Programul de schimb internațional

Programul de schimb internațional la CEIBS este unul dintre cele mai bune dintre școlile de afaceri de top. Fiind un element important al internaționalizării școlii, acest program oferă o oportunitate unică pentru studenți de a participa la un schimb bilateral cu 40 de școli partenere, cele mai multe dintre ele fiind printre primele 50 de locuri din Financial Times.

CEIBS este membru al Parteneriatului în Management Internațional (PIM), o rețea globală de universități de schimb. PIM oferă un set standard de directori de conducere, conform cărora studenții de schimb sunt scutiți de la taxele de școlarizare la instituțiile gazdă în timp ce aceștia plătesc regulat instituției de origine. Toate celelalte cheltuieli suportate de studenți pentru călătorie, cazare, cazare, asigurare suplimentară de sănătate etc., vor fi suportate de studenții înșiși.

În ultimul deceniu, peste 1200 de studenți ai CEIBS au profitat de acest program extrem de răsplătitor. Studenții care aleg să stea la CEIBS beneficiază, de asemenea, în timp ce studiază cu un număr mare de studenți de schimb de intrare de la școlile de top din lume. În 2018, aproximativ 42% din consumurile MBA2019 au urmat schimbul internațional, în timp ce fluxul bidirecțional a adus aproximativ 110 studenți de schimb de intrare la CEIBS .

Programul de schimb are loc de obicei în perioada de toamnă a celui de-al doilea an, din septembrie până în decembrie.

Cerințele de admitere

Se așteaptă ca toți candidații să îndeplinească următoarele cerințe:

 • O diplomă de licență sau mai sus
 • Full-time experiență de muncă de doi ani sau mai mult
 • Un scor GMAT / GRE (cod GMAT: MDQ-HH-39; cod GRE: 3654) sau punctaj Test de admitere CEIBS
 • Competența în limba engleză

GMAT

Testul de admitere pentru managementul absolvenților (GMAT) este format din patru părți: secțiunea Evaluare analitică (AWA), secțiunea cantitativă, secțiunea verbală și secțiunea de motivare integrată. Toate cele patru secțiuni sunt administrate într-un format adaptabil la computer. Codul instituției GMAT pentru CEIBS este MDQ-HH-39, iar studenții CEIBS au de obicei un scor total de peste 600 pentru secțiunile cantitative și verbale.

GRE

Testul general al examenului de înregistrare absolvită (GRE) este compus din trei părți - scris verbal, cantitativ și analitic. Scorul maxim pentru cantitate verbală și cantitativă este de 170. Scorul analitic de scriere va fi raportat pe o scară de scor 0-6, în pași de jumătate. Scorurile GRE sunt valabile timp de 5 ani. Codul instituției GRE pentru CEIBS este 3654.

Aplicații

Rundele de aplicare

Cererea de intrare în clasa MBA 2022 se bazează pe un sistem de admitere „rotund”. Solicitanții trebuie să se asigure că toate documentele necesare sunt transmise la Biroul de admitere MBA înainte de data limită de depunere a cererii. MBA Admissions Office va prelucra o cerere doar atunci când este completată. Termenul final de depunere a cererii de admitere este 25 martie 2020. Întrucât programul este extrem de competitiv, solicitanții sunt încurajați să solicite cât mai devreme. Locurile oferite în runda a treia sunt probabil să fie limitate. Rundele și termenele cererii sunt enumerate mai jos:

Rundă Termen limita Interviu în Decizia de
1 13 noiembrie 2019 Shanghai, Beijing și Shenzhen 20 decembrie 2019
2 15 ianuarie 2020 Shanghai, Beijing și Shenzhen 20 martie 2020
3 25 martie 2020 Shanghai, Beijing și Shenzhen Mai. 22, 2020

* Vă rugăm să rețineți că persoanele intervievate care aleg să ia testul de admitere CEIBS trebuie să aibă interviul la Shanghai.

Eseuri

Fiecare solicitant trebuie să răspundă la întrebările de eseu care sunt incluse în formularul de cerere online, pentru a demonstra potențialul dvs. de student MBA calificat. Cei care au solicitat anterior sunt, de asemenea, obligați să trimită eseuri actualizate, precum și formularul de cerere online.

Interviu

O ofertă de admiteri la programul MBA CEIBS necesită un interviu. După primirea unui pachet de aplicații complet, MBA Office Admissions va examina toate informațiile furnizate și va lista pe scurt solicitanții pentru interviuri. Solicitanții își pot alege locația interviului, cu excepția cazurilor speciale. Panoul de interviu va fi format din facultatea CEIBS , directorii de departament, absolvenții și managerii de admitere. În majoritatea cazurilor, solicitanții vor fi intervievați de doi intervievatori. Fiecare interviu este de aproximativ 30 de minute, realizat în engleză.

Un interviu față în față este necesar pentru toți solicitanții care sunt rezidenți în China continentală. Cu toate acestea, pentru acei solicitanți care lucrează sau studiază în afara Chinei continentale, CEIBS poate permite interviuri prin alte aranjamente, cum ar fi videoconferința sau telefonul.

Lista de verificare a aplicațiilor

Toate documentele de cerere pot fi depuse online. O cerere completată include:

 • Formular de solicitare MBA
 • 2 scrisori de recomandare
 • Licență și certificat universitar
 • Transcriere universitară
 • ID sau pașaport
 • Chitanță de plată pentru cerere
 • Raport oficial de scor GMAT / GRE
 • Carte de vizită
 • Declarația sponsorului corporativ (dacă este cazul)

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos