Keystone logo
Centro De Estudios Financieros CEF Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
Centro De Estudios Financieros CEF

Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)

12 Months

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per course *

Învățământ la Distanță, În campus

* modalitatea față în față și tele față în față; 7.500 € - modul online

Introducere

Masterul include o experiență internațională într-un alt oraș european, pentru a-și cunoaște țesătura de afaceri, pe lângă pregătirea necesară pentru obținerea certificării Scrum Master. Costul este inclus în preț în modul mixt.

La CEF.- predăm de mai bine de 20 de ani Masterul în Administrarea și Managementul Afacerilor (MBA), formând manageri pentru a-și îmbunătăți procesul decizional profesional și profesioniști pentru a deveni manageri. În 2021 am lansat un nou plan care se adaptează la noile nevoi care au apărut în ultima vreme în lumea afacerilor.

Obiectivul principal al MBA este de a crește pregătirea participanților și de a le consolida abilitățile de conducere, capacitatea de a rezolva probleme și integrarea lor în echipele de lucru. Pe scurt, trainingul se adresează persoanelor cu potențial managerial care au provocarea de a-și asuma conducerea unor companii sau proiecte care presupun cunoașterea diferitelor arii funcționale ale companiei. Ținând cont de faptul că există modele de afaceri care necesită un grad ridicat de specializare, acest master are cinci specialități. În acestea, în afară de bazele generale ale managementului afacerilor, sunt instruiți în aspectele specifice următoarelor tipologii organizaționale:

  • Specialitate în Managementul Strategic al Companiei
  • Specialitate în Managementul Afacerilor Internaționale
  • Specialitate în Turism și Managementul Afacerilor Hoteliere
  • Specialitatea Managementul Afacerilor in Domeniul Clinic si Sanatate
  • Specialitatea Managementul Tehnologic al Afacerilor

Gradul oficial

Studenții care finalizează cu succes programul și care îndeplinesc, de asemenea, cerințele UDIMA primesc o dublă diplomă: Masterul în Management și Administrarea Afacerilor (MBA) de la CEF.- și Masterul universitar în Management și Administrarea Afacerilor (MBA). UDIMA.

Rezultatul programului

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări