Keystone logo
CESINE

CESINE

CESINE

Introducere

Învață prin practică

Se spune că practica face perfectă. La CESINE vă oferim o experiență educațională de calitate caracterizată prin muncă profesională și însoțirea unui profesor activ.

Pedagogia noastră pragmatică asigură o tranziție lină și de succes către lumea muncii. De aceea, metoda CESINE se remarcă prin eficiența sa în formarea tinerilor profesioniști. Aceasta este și va face întotdeauna parte din filosofia noastră.

Ideea simplă de a pregăti cei mai buni profesioniști ai zilei de mâine

Mai mult decât o școală, CESINE este un proiect de educație evolutivă care se adaptează prezentului. Am pregătit profesioniști excelenți de 28 de ani, cu un angajament față de predarea practică axată pe nevoile de muncă ale lumii internaționale.

chestiune de identitate

Prezența lui CESINE printre cele mai bune poziții în clasamentele internaționale reflectă marea recunoaștere pentru pregătirea sa de calitate, caracterul său internațional, precum și orientarea sa marcată către dezvoltarea abilităților și competențelor cele mai solicitate de companii și recrutori.

Programe cu cazuri practice

Dirijată de profesioniști activi.

Practici profesionale

Cufundați-vă într-o companie națională sau în străinătate.

Rețea solidă de contacte

Conectați-vă la universul CESINE .

Tratament apropiat și personal

Te ajutăm să obții tot ce este mai bun din tine.

O școală recunoscută la nivel internațional

Top 3

Clasamentul i2N

Clasificare pregătită de PWC și Education First printre 40 de instituții universitare private spaniole.

TOP 16

Clasament EDUNIVERSAL

+9 poziții într-un an printre cele mai bune școli de afaceri din Spania și Double Palma of Excellence 2021 în acest prestigios clasament internațional.

QAA

Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior

Calificare excelentă în audituri anuale și independente la nivel de învățământ, predare, cercetare sau mijloacele și resursele disponibile studenților.

QS STAR

Acreditare internațională QS Stars

Scor maxim (5 stele) la cadre didactice și infrastructuri și 4 stele la angajare și angajament social. Recunoaștere înaltă în învățământul universitar mondial.

EFMD

Membru EFMD

Face parte din cea mai recunoscută Organizație Internațională a Școlilor de Afaceri din lume care acreditează calitatea învățământului superior și impactul asupra managementului.

Santander este trăit, respiră

Santander te transformă. Nu numai că este unul dintre cele mai frumoase orașe turistice din nordul Spaniei, dar este și o enclavă universitară renumită. Are o viață culturală vibrantă și o ofertă abundentă de agrement și sport. Este dinamic, tradițional și cosmopolit în același timp, ideal pentru a trăi o experiență de neuitat.

Locații

  • Calle José Simón Cabarga,6, 39005, Santander

  • 214 boulevard Raspail, 75014 Paris +33 1 76 40 10 45, , Paris

Întrebări