Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Introducere

La CESTE, Escuela Internacional de Negocios , iti oferim un alt model de formare. Pentru studenți: diplome oficiale și diplome de master încadrate în cel mai bun model educațional din lume: cel britanic. Pentru profesioniști și directori: certificări prestigioase importante, programe executive și servicii de coaching pentru a vă ajuta să depășiți următoarea provocare din cariera dumneavoastră profesională. Din Proiectul de Formare CESTE , contribuim la pregătirea directorilor și managerilor care, deși cunosc cele mai avansate tehnici, sunt și oameni drepti, angajați și antreprenori. Pentru a realiza acest lucru, așteptăm cu nerăbdare să aplicăm cele mai inovatoare metodologii și am găsit în sistemul universitar britanic modelul pe care să îl încorporăm în programele noastre. Pentru noi, studentul este protagonistul procesului său de învățare și suntem cu toții disponibili să colaborăm cu el în îndeplinirea obiectivelor sale academice, personale și profesionale.

misiune

Elevii sunt centrul muncii noastre și rațiunea noastră de a fi.

Educați și formați oameni, cu vocație antreprenorială, competenți în fața provocării digitalizării și a serviciului societății, cu integritate și solidaritate, capabili să genereze valoare în companiile, organizațiile și comunitățile lor.

Dezvoltați experiențe de învățare cu metode inovatoare și cu o orientare practică, în conținut, abilități și competențe, care să le permită să se dezvolte personal și profesional.

Lucrăm pentru a asigura și îmbunătăți calitatea formării și a învăța de la cei mai buni, pentru a facilita angajabilitatea studenților, aceștia fiind centrul procesului lor de învățare.

vedere

Metodologii inovatoare și angajați în viitor.

Ne dorim ca contribuția noastră la educație, inovatoare și în permanent contrast cu nevoile reale, să permită companiilor și profesioniștilor atât din Aragon, cât și din acele teritorii și țări la care putem ajunge cu programele noastre, dezvoltare și perspective de creștere economică și socială.

Ca centru universitar, înțelegem că contribuția noastră trebuie să ajungă nu doar la tineri, ci și la profesioniști care găsesc, în noi, o chemare permanentă de a continua pregătirea și de a fi entuziasmați de creșterea în competențe și posibilități profesionale.

Valori și cultură

Dezvoltarea studenților noștri, rolul lor în procesul de învățare, atât în conținut, cât și în abilități, precum și angajamentul nostru față de mediul în care suntem prezenți prin munca noastră, centrează valorile și politica noastră ca dezvoltarea Misiunii și Viziunii noastre. .

Am precizat-o, ținând cont de ceea ce a fost contribuit din contactele noastre cu UWTSD (University of Wales Trinity Saint David), prin:

 • Colaborarea și stabilirea unei serii de relații strategice la nivel regional, național și internațional. Aceste tipuri de rețele au potențialul de a inspira studenții, personalul și partenerii noștri să creeze o nouă învățare viitoare.
 • Incluziunea prin plasarea elevilor pe primul loc și apărarea formării continue fără bariere. Susținem studenți din toate mediile și în toate etapele educației lor. Însoțim a doua șansă și procesele de reinventare profesională.
 • Capacitatea de angajare și creativitate, profitând de antreprenoriat, cercetare, abilitățile creative și antreprenoriale ale studenților noștri, putând oferi programe educaționale care să le ofere cele mai bune oportunități de a obține un loc de muncă și de a-și dezvolta abilitățile transferabile.
 • Dezvoltare durabilă printr-o abordare bazată pe sistem, care oferă căi educaționale semnificative și relevante și promovează responsabilitatea socială și învățarea.
 • Angajamentul de a colabora la dezvoltarea teritoriilor în care se desfășoară activitatea noastră, cu referire specială la Aragon, acordând atenție nevoilor de dezvoltare și consolidarea punctelor sale forte și angajându-i pe toată lumea în aceasta.
 • Conceptul de Cetățenie Globală prin dezvoltarea altor activități și oportunități multinaționale pentru studenții, personalul și partenerii noștri.
 • Cu sprijinul partenerilor noștri academici, dezvoltarea cercetării și impactul social al acesteia, în conformitate cu obiectivele sale.

Acreditări profesionale: Toate programele noastre

La CESTE , diversitatea noastră de programe educaționale este guvernată de o metodologie excepțională: cea britanică. Studenții noștri beneficiază nu numai de calificarea oficială de la Universitatea din Wales, ci și de acreditarea proprie CESTE . În plus, colaborarea noastră cu entități de top din diverse sectoare ne permite să oferim o varietate de certificări suplimentare.

Cu o gamă largă de opțiuni, inclusiv MBA, diplome de master, diplome postuniversitare, diplome de licență și acreditări profesionale, ne angajăm să stimulăm creșterea dvs. academică și profesională.

Caracteristici Campus

Sediul nostru

Ne aflăm într-una dintre cele mai liniștite și frumoase zone din Zaragoza (Spania), chiar lângă Canalul Imperial din Aragon, lângă unul dintre cele mai importante Centre Sportive din oraș și Școala Sagrada Familia. Sediul nostru este situat în propria clădire care are săli de clasă, birouri, săli de lucru și rezidența noastră pentru studenți internaționali.

O locație privilegiată

Ne aflăm într-una dintre cele mai liniștite și frumoase zone ale orașului Zaragoza (Spania), prin care trece Canalul Imperial din Aragon.

Chiar lângă Sediul nostru se află Stadionul Casablanca, un Centru Sportiv cu facilități magnifice unde te poți bucura și practica numeroase sporturi (fotbal, tenis, paddle tenis, înot,...) și care dispune și de piscină încălzită, sală de sport, zone de sport. .relaxare și estetică.

Sălile și spațiile noastre

Distribuit pe patru etaje, Sediul nostru are săli de clasă și spații de lucru dotate pentru prezentări, lucru în echipă sau sesiuni creative de tot felul, după modelul nostru educațional.

Am modernizat recent rețeaua WIFI, îmbunătățind în continuare conexiunile la Internet de mare viteză în spațiile noastre.

Deși lumea digitală a transformat radical cercetarea academică, biblioteca noastră rămâne un spațiu de întâlnire și lucru în echipă.

În fine, Sala de Adunări este un spațiu unic pe care îl dedicăm momentelor marcante ale vieții academice, dar și sesiunilor și prezentărilor de o importanță deosebită.

  Admitere

  Pentru a aplica pentru admiterea la CESTE International Business School din Spania, solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele academice, care includ

  • Să fi absolvit liceul sau un ciclu de pregătire în materie.
  • Apoi, trebuie să completeze formularul de cerere online și să îl trimită cu documentele necesare.
  • În unele cazuri, poate fi necesar un interviu de primire.

  Burse și finanțare

  CESTE are burse și ajutoare prin programul Fundației CESTE și, de asemenea, pentru studenții cu un dosar academic strălucit. Aflați despre posibilități pe această pagină.

  Burse Fundației CESTE

  Fundația CESTE , Educație și Afaceri va studia cererile de burse de la studenții interesați să studieze la CESTE cu dificultăți economice și performanțe academice bune.

  Aceste burse sunt oferite pentru noii studenți spanioli (sau rezidenți în Spania) și pot ajunge până la 50% din costul studiului în cazul diplomelor universitare și până la 80% în cazul masteraturilor.

  Alte burse disponibile

  Cariere universitare

  Pentru programele de licență în managementul afacerilor și licență în calcul aplicat, sunt oferite următoarele burse, granturi și planuri de carieră profesională pentru „Excelență academică”:

  • 15 burse pentru studenți noi de până la 50%
  • 5 burse de acces la ciclul 2 al gradului de până la 25%

  Programe de master

  Pentru programele de MBA, Master în Management financiar, Master în Rețele și securitate cibernetică și Master în știința datelor și inteligență artificială, sunt acordate 20 de burse „Excelență academică” de până la 80%.

  Foști studenți și lucrători ai organizațiilor care sunt membri ai Clubului de Afaceri CESTE

  În general, absolvenții programelor CESTE și angajații companiilor membre ale Clubului de Afaceri vor avea o reducere de 10% la orice program de formare lansat de CESTE .

  Partenerii Fundației CESTE

  Conditii economice preferentiale de pret si finantare.

  Clasamente

  Modelul universitar britanic, mereu în primele poziții în lume și în clasamentul european al universităților (4 din cele 6 cele mai bune universități din lume sunt britanice), și garantat de standardele înalte ale QAA (Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior din United Regatul).

  Locații

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Întrebări