Keystone logo
CESTE, Escuela Internacional de Negocios Master în Administrarea Afacerilor
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Master în Administrarea Afacerilor

Zaragoza, Spania

9 Months

Spaniolă

Part time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12.200 / per course

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

MBA CESTE este mult mai mult decât o diplomă de master. Este un avantaj competitiv si o poarta de acces catre piata muncii, care iti va creste oportunitatile de angajare in posturi de mai mare responsabilitate si cu salarii mai bune.

La CESTE vei invata sa lucrezi in functii de responsabilitate din primul moment, cu autonomie totala si fara incertitudine. Știi care este cheia pentru a-l atinge? Un cadru didactic alcătuit din profesioniști activi în marile companii și specialiști în disciplina lor și o metodologie eminamente practică orientată spre viața profesională, avizată de prestigioasa University of Wales Trinity Saint David (UWTSD).

Cu Masterul în Management și Administrarea Afacerilor de la CESTE , îți vei spori capacitatea critică și vei dobândi cunoștințe aprofundate despre funcționarea domeniilor cheie ale unei companii, pentru a deveni o figură esențială.

Datorită unui program ambițios de mare valoare, vei dobândi capacitatea strategică necesară, atât pentru a ocupa roluri responsabile în companii și departamente, cât și pentru a ajunge în poziții de conducere.

Pe parcursul programului vei dobândi o viziune globală a managementului afacerilor și te vom ajuta să-ți dezvolți abilități de coordonare a afacerilor care vor fi esențiale pentru munca ta de zi cu zi. Abilități, cum ar fi:

  • Coordonarea departamentului
  • Definirea strategiilor
  • Managementul Resurselor Umane
  • contabilitate
  • finanțe
  • Operațiuni și vânzări

Ce vă oferă acest MBA și ceilalți nu vă oferă?

Veți putea alege și vă specializa în ceea ce vă pasionează prin aceste itinerarii, menite să vă ajute să vă atingeți obiectivele profesionale.

MBA – Știința datelor și inteligența artificială

Această specializare vă oferă abilități cheie pentru a valorifica puterea datelor și a inteligenței artificiale în luarea deciziilor de afaceri.

Veți înțelege analiza avansată a datelor, modelarea predictivă și tehnicile de învățare automată pentru a stăpâni transformarea digitală. Veți ști să conduceți cu capacitatea de a conduce inovația și succesul în era inteligenței artificiale.

MBA – Antreprenoriat Internațional

Această specializare vă pregătește să lansați și să dezvoltați afaceri într-un mediu global.

Veți învăța să identificați oportunități, să dezvoltați strategii de expansiune internațională și să depășiți provocările culturale și de reglementare, dobândind abilitățile necesare pentru a conduce cu succes pe piețele internaționale.

MBA – Energie regenerabilă și eficiență energetică

Cu această specializare vei ști să conduci schimbarea către viitorul sustenabil al organizațiilor, pentru a genera un impact pozitiv asupra lumii.

Veți învăța cele mai recente tehnologii, strategii și politici legate de energia regenerabilă, precum și cum să optimizați utilizarea resurselor și să contribuiți la atenuarea schimbărilor climatice.

MBA – Logistica și lanțul de aprovizionare

În această specializare vei dobândi abilitățile necesare pentru a optimiza procesele, a gestiona eficient distribuția și a asigura fluiditatea lanțului de aprovizionare.

Veți învăța strategii avansate și veți ști cum să îmbunătățiți eficiența operațională, dobândind cunoștințe cheie pentru a conduce într-un mediu global și competitiv.

MBA – Marketing digital

În această specializare vei dobândi abilitățile necesare pentru a profita de potențialul erei digitale și a deveni un profesionist cu înaltă pregătire în domeniul marketingului.

Acest itinerariu vă va permite să vă remarcați pe o piață competitivă și vă va oferi oportunități de creștere profesională într-o lume din ce în ce mai digitalizată.

Obține două grade cu CESTE MBA

Unul dintre marile beneficii ale studiului la CESTE este că, la sfârșitul studiilor, vei obține două grade care vor deschide porțile către piața muncii, în interiorul și în afara Spaniei.

Master în Administrarea Afacerilor

Diploma oficială britanică de la Universitatea din Wales Trinity Saint David (UWTSD), aparținând Spațiului European de Învățământ Superior (EHEA)

Master în Managementul Afacerilor, cu specialitatea la alegere

Titlu propriu spaniol eliberat de CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări