Keystone logo
Cambridge Graduate University MBA accelerată și de afaceri de doctorat
Cambridge Graduate University

MBA accelerată și de afaceri de doctorat

Cambridge, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere


Doctor accelerate MBA și de afaceri


Oamenii de știință pot alege să urmeze lor de 2 ani de MBA, sau 3 ani accelerat MBA și de afaceri doctorat, cu al treilea an care implică participarea minim 2 termeni de Global imersiune Intensives pentru disertație consiliere, rafinament, de revizuire a datelor, și selectați domeniu seminarii relevante pentru disertație.


Cambridge Graduate University College of Business oferă grade DBA accelerată în Contabilitate, Management, Marketing, Strategie și Tehnologie și Operations Management Cambridge Graduate University College of Business., În combinație cu Colegiul de Studii Globale și Colegiul de Sănătate Publică și de reglementare Science, ofera grade accelerate doctorat în Business Economie; Comportament Organizational; și Management Health Policy.


Enumerate mai jos este o scurtă descriere a zonelor care fac obiectul de studii de doctorat de afaceri:

Contabilitate & Management


Cercetare se concentreaza pe sisteme de informare și de măsurare pentru alocarea resurselor între firme
în economie; plină de satisfacții și monitorizarea performanței managerilor; formularea, executarea și evaluarea strategiei; și înțelegerea profitabilitatea furnizorilor, produse, clienți, canale de distribuție, și unități de afaceri.Economie de afaceri (include Finanțe)


Se concentreaza pe utilizarea de analiză economică și metode statistice de a face în mod eficient cu probleme de management în domenii de afaceri aplicate, cum ar fi piețele de capital, instituțiile financiare, corporate finance, economie experimentală și de comportament, strategia de afaceri și de organizare industriale.Managementul Health Policy


Pregătește pe elevi pentru a face cercetare cu privire la aspectele manageriale, operaționale și strategice cu care se confruntă o gamă largă de organizații din industria de îngrijire a sănătății.Administrare


Cercetare se concentreaza pe teoria de management și a cunoștințelor, care sunt relevante pentru practici de management. Teme de cercetare includ inovația, spiritul antreprenorial, învățarea organizațională, și rețele.Marketing


Se bazează pe teoria economică, comportamentale, psihologice și administrative de cercetare problemele de marketing importante centrate pe nevoile imediate și viitoare și vrea clienților.Comportament Organizational


Combină de formare în teoria și metodele de psihologie sau sociologie cu studiul de administrare a afacerilor și de cercetare empirică asupra fenomenelor organizaționale.Strategie


Urmărește cercetarea multi-disciplinare, care utilizeaza mai multe metode cantitative-, precum și calitativ, pentru a studia modul în care companiile și industrii din lume dezvolta si a sustine avantajul competitiv.Tehnologie & Operations Management


Cercetări privind operațiunile de producție și servicii, inclusiv de management de produs nou, procesul de dezvoltare și inovare tehnologică; management și strategia operațiunilor; și logistică și managementul lanțului de aprovizionare.


Ca oamenii de știință progresul prin curriculum-ului, vor avea șansa de a merge mai adânc în unele discipline, în funcție de interesele lor individuale. Unor discipline suplimentare care oamenii de știință ar putea doresc să urmeze sunt:


• Avansat Corporate Finance

• Psihologia Conducere

• Global antreprenorială Conducere

• Management financiar Global

• Industrie și analiza competitivă

• Strategia de marketing avansat

• Strategii pentru Asia Pacific

• Analiza avansata de negociere

Cerințe de ieri

Toți candidații grad doctorat sunt obligați să completeze un total de 80 de ore de credit pe parcursul programului academic de 36 de luni de peste zece trimestre academice și să mențină un QPA 3.0. Defalcarea curs oră de credit este după cum urmează:

 • Core interdisciplinară: 28 credite
 • Domeniul Specializarea: 24 credite


DBA / Business Administration / doctorat:

 • Cross Domeniul Electives: 8 credite
 • Cercetare și Disertatie: 20 credite

Analiză cuprinzătoare


Elevii nu pot continua la cursuri tezei până când nu au trecut examenul de zboruri compusă din întrebări din cursuri de bază și concentrare. Aceste întrebări de testare comanda unui student a bazelor teoretice și lățimea de cunoștințe.

Studenții trebuie să treacă examenul de zboruri înainte de a proceda la cursuri disertație. Cei care nu trebuie să aștepte trei (3) luni înainte de a încerca să treacă secțiunile eșuate ale examenului. Aceasta este oportunitatea de unică a relua examenul care trebuie efectuată în termen de două (2) ani de la data de primul examen.


Propunerile de disertație și de cercetare

Programul CGU doctorat are fundamentul în aplicații teoretice și practice ca a lucrat prin prisma cercetare și analiză empirică. Toți membri ai facultăților au grade terminale și sunt experți în domeniile lor; prin urmare, lucrează în Core, concentrare, și cursuri tezei sunt de cea mai buna calitate.

Fiecare elev va avea un Comitet de două membru-Disertatie consultativ, format dintr-un membru CGU Facultatea Core (Principiu cititor / consultant), un distins Facultatea CGU sau un local de conținut Practitioner Expert


Disertație


Următoarele sunt cerințele pentru disertație:

• subiecte disertație trebuie să aibă un context regional internațional sau global.

• subiecte disertație trebuie să îndeplinească patru cerințe suplimentare:

1. fie de cercetare originală;
2. adăuga noi cunoștințe în domeniu;
3. se concentreze pe probleme globale actuale dintr-o perspectivă interdisciplinară;
4. au o componentă aplicată de a avansa instituții sau cariera lor; și
5., copii finale-Comisia a aprobat electronice ale tezei trebuie să fie prezentate grefierului CGU înainte gradul poate fi acordat.


Program Program


Curriculum-ului nostru de 24 și 36 de luni este optimizat pentru programul executiv.


Cambridge Graduate University 's Global Campus 24, 36, și 48 luni Masters, doctorat, precum și de masterat accelerate și doctorat curriculum este optimizat pentru programul executiv. Acest program se poate modifica.


Cambridge Graduate University 's Global Campus 24, 36, și 48 luni Masters, doctorat, precum și de masterat accelerate și doctorat curriculum este optimizat pentru programul executiv. Acest program se poate modifica în funcție de evenimentele regionale, imigrației și curriculum-ului și cohorta global nevoie dinamica.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos