Keystone logo
Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology

Introducere

Chaoyang University of Technology este situată în districtul Wu-Fong din centrul Taiwanului, plină de o frumusețe incredibil de naturală, cu eleganță și grație omniprezente. Irigat de sol istoric și cultural, Chaoyang University of Technology oferă studenților un mediu combinat cu leagăn de învățământ superior și campus bine echipat.

În comparație cu universitățile celebre cu mai mult de o sută de ani, Chaoyang University of Technology este o universitate relativ nouă, în vârstă de 22 de ani, cu ambiții remarcabile de a dezvolta talente, realizări și resurse academice și tehnologice. Ne dezvoltăm acum ca o putere academică majoră în Taiwan. Titlul nostru universitar, Chaoyang, adică în fața soarelui răsare, creează o imagine de sine a studiilor agresive, a dezvoltării la scară largă, a regulilor perfecte și a sistemelor de valori. Din cauza săpăturilor neîncetate, Chaoyang University of Technology a încercat să creeze diferite tipuri de minuni în fața impacturilor culturale internaționale din satul global.

Globalizarea este un fenomen inevitabil pentru noi să reexaminăm posibilitățile individualismului, liberul arbitru al ideologiei muncii și alegerile stilului de viață personal. În era Internetului, dezvoltarea învățământului superior în diferite țări merită luarea în considerare cu scrupulozitate a oceanelor de probleme, cum ar fi modul de promovare și modernizare a universităților, modul de creare a comunicării reciproce între mișcările multiculturale din campus, modul de a încorpora profesioniști rezultatele interculturale și cum să vă țineți la curent cu tendința internațională. După 22 de ani de eforturi, Chaoyang University of Technology a crescut și a navigat spre o legătură mai strânsă și o legătură cu internaționalizarea.

Locații

  • Wufeng District

    168, Jifeng E. Rd., Wufeng District, Taichung, 413310 Taiwan, 413, Wufeng District

    Întrebări