Keystone logo
Chevron College MBA- MASTERI ÎN ADMINISTRAREA AFACERILOR
Chevron College

MBA- MASTERI ÎN ADMINISTRAREA AFACERILOR

Wexford, Irlanda

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.500 *

Amestecat

* plătit în rate. Sau 7.000 EUR într-o singură plată completă, economisind 500 EUR. Plan de plată disponibil la 235 € pe lună timp de 36 de luni.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masteratul nostru în administrarea afacerilor este oferit în colaborare cu North Wales Management School de la Universitatea Wrexham Glyndŵr. Oferind educație din 1887, Universitatea a primit un rating de argint pentru excelența în predare de către cadrul didactic de excelență. MBA este condus de industrie și se concentrează pe carieră, datorită relațiilor puternice cu angajatorii majori care contribuie la conținutul programului și au ajutat la formarea unui MBA construit pentru îmbunătățirea carierei într-o gamă largă de industrii.

Chevron a apărut recent în revizuirea QAA a parteneriatelor dintre universitățile irlandeze și britanice, fiind creditat pentru sprijinul acordat studenților și pentru angajamentul de a furniza calitate. Cursurile noastre de învățare mixtă sunt concepute pentru a urma îndrumările și criteriile stabilite de Asociația Europeană a Universităților de Învățare la Distanță (EADTU).

 • Conținut online și interactiv al cursului, forum de discuții și seminarii web - studiați când vi se potrivește
 • Finalizează masterat cu jumătate de normă în termen de 2 ani
 • MBA a obținut calificarea la Universitatea Wrexham Glyndwr FHEQ Nivelul 7 (Comparabil cu nivelul NFQ 9)
 • Opțiuni de studiu flexibile - studiați oriunde, oricând, pe orice dispozitiv
 • Fără costuri ascunse - 100% transparență asupra taxelor de curs

154296_135168_pexels-photo-3184302.jpeg

Dobândiți abilități și cunoștințe cheie

Programul nostru online cuprinde toate disciplinele de afaceri majore, inclusiv marketingul, strategia, finanțele și managementul resurselor umane, dezvoltând abilități practice și teoretice de conducere a afacerilor. Veți învăța cum să gândiți critic, să planificați eficient și să implementați planuri strategice cu impact maxim.

Veți dezvolta cunoștințe și abilități cheie, inclusiv:

 • Management financiar robust
 • Creativitate și generare de idei
 • Găsirea soluțiilor pentru provocări complexe de afaceri
 • Abilități de comunicare și de gestionare a părților interesate
 • Tehnici analitice - transformarea datelor în perspective acționabile

Cum funcționează învățarea la distanță

Chevron se angajează să ofere o experiență de învățare de înaltă calitate prin învățare mixtă. Abordarea noastră combină flexibilitatea învățării online, cu suport și instruire la clasă, bazându-se pe punctele forte ale fiecărui spațiu de învățare. Avem o experiență considerabilă în studiul flexibil și sistemul nostru online de gestionare a învățării interactive este conceput pentru a vă permite să studiați în ritmul dvs.

Toate materialele, cum ar fi notele cursului, documentația suplimentară de lectură, videoclipurile online și briefurile de atribuire sunt conținute în dosare din cadrul fiecărui modul. De asemenea, veți avea acces la comunitatea noastră online de studenți, seminarii web și forumuri de discuții pentru a încuraja comunicarea cu ceilalți studenți pentru a discuta și rezolva problemele legate de studiile dvs.

Livrarea online este susținută de o zi de inițiere la începutul programului, o sesiune de clasă per modul, în fiecare semestru. (Vă rugăm să rețineți că în timpul pandemiei Covid-19, sesiunile de inducție și de clasă vor fi livrate practic, în conformitate cu liniile directoare actuale de sănătate.)

Suport pentru studenți

La Chevron College suntem dedicați nevoilor continue ale studenților noștri și oferim sprijin de neegalat tuturor elevilor noștri:

 • Tutori cu înaltă calificare și experiență.
 • Conținut online și interactiv al cursului, forum de discuții și seminarii web - studiați când vi se potrivește.
 • Forumul de discuții cu tutorii în direct timp de 6 ore pe săptămână - acest lucru permite elevilor să primească feedback cu privire la activitățile de învățare și predare.
 • Webinarii programate au loc săptămânal pentru a pregăti elevii pentru evaluări.
 • Întâlnire de inducție obligatorie pentru a începe. Modulele relevante și programele de webinar sunt lansate în timpul acestei sesiuni de inițiere.
 • Posibilitatea de a beneficia de feedback formativ cu privire la proiectele de evaluări.
 • Consilier pentru studii pentru a vă ajuta cu planul de studiu și abilitățile, pe lângă sprijinirea referințelor.
 • Lectură recomandată încărcată pe platforma online.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare