Keystone logo
California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

Introducere

Despre noi.

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) este o universitate nonprofit dedicată oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții accesibile, provocatoare și relevante pentru o populație diversă de studenți. Scopul său este de a facilita accesul la educație și excelența academică prin gestionarea excepțională a operațiunilor și resurselor universității, a sistemelor de livrare inovatoare și a serviciilor studențești și a programelor relevante care sunt centrate pe cursanți, orientate spre succes și răspunzătoare tehnologiei.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM Personal, Facultatea și Absolvenții 2015

Fondată pe Filosofiile lui Drucker.

Folosind înțelepciunea lui Peter F. Drucker pentru practica conducerii, CIAM echipează liderii și managerii cu instrumentele și disciplinele pentru a lua decizii responsabile din punct de vedere social, care sunt semnificative pentru un mediu de afaceri în schimbare prin încorporarea învățării experiențiale în setările online și în clasă. Cinci principii de management semnificative pentru Peter Drucker au fost:

  • Stabilirea măsurătorilor de performanță
  • Motivarea și comunicarea
  • Stabilirea obiectivelor
  • organizarea
  • Dezvoltarea oamenilor

Misiunea noastră:

Construind din înțelepciunea lui Peter F. Drucker, producem lideri care au o înțelegere profundă a responsabilităților lor de conducere pentru a obține succesul personal și societal. Facem acest lucru prin oferirea de învățare experiențială atât în ​​mediul clasic cât și în mediile virtuale.

Viziunea noastra:

CIAM produce lideri care sunt responsabili, orientați la nivel global și scufundați în practică.

Valorile noastre:

CIAM valorizează și promovează o cultură care respectă etica, integritatea și îndeplinirea îndatoririlor constituenților, angajaților și societății noastre. Aceste valori decurg direct din înțelepciunea lui Peter Drucker.

Un mesaj de la președinte:

" California Institute of Advanced Management ( CIAM ) are un singur scop: să vă ofere ocazia de a vă crea viitorul în cadrul alegerii dvs. Pentru a realiza acest lucru, am construit cursurile noastre și programul nostru în jurul valorii de ceea ce managerii și întreprinzătorii trebuie să știe pentru a reuși în mediul provocator și competitiv de astăzi. Directorii de top și viitorii angajatori înțeleg astăzi că angajații esențiali ai zilelor noastre - pe care Peter F. Drucker, Tatăl moderni de management, numiți "lucrători de cunoaștere" - nu pot fi gestionați. Mai mult decât atât, acest rol de conducere poate fi realizat numai de către manageri care nu numai că au MBA, dar și au perspectivă ancorată în experiență și într-o gamă largă de discipline. Ce ați învățat deja în viață și în colegiu, indiferent de ceea ce este important și ce ați câștigat de la interacțiunea cu ceilalți în trecut, sunt ușile oportunității. CIAM MBA vă oferă cheile pentru a deschide aceste uși, construindu-vă pe setările lumii personale ".

- Jennie Ta, MBA, președinte CIAM

Vino să ne alăturați la CIAM !

Suntem extatici că sunteți interesați să vă faceți educația la nivelul următor. Echipa noastră uimitoare de admitere este aici pentru a vă ajuta să explorați ceea ce experiența noastră MBA vă oferă.

Deci haideți să salutați! Echipa noastră prietenoasă de admitere este pregătită să vă ajute cu decizia dvs. MBA și să vă arate valoarea experienței CIAM .

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • El Monte

    California Institute of Advanced Management 9550 Flair Drive, Suite 201, El Monte CA 91731

Întrebări