Keystone logo
California Institute of Advanced Management MBA în Management Executiv și Antreprenoriat
California Institute of Advanced Management

MBA în Management Executiv și Antreprenoriat

0 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Nu mai faceți mai multe teste sau examene.

Managementul Executiv al CIAM

Nu GMAT sau GRE necesare.

CIAM crede în cunoștințe practice, funcționale și aplicabile - nu scorurile testului pe o bucată de hârtie, deci nu solicităm GMAT sau GRE ca cerință de admitere.

Disponibil atat online cat si in campus

Platforma noastră online de ultimă generație permite accesul on-line 24 de ore la materialele de curs, pe mai multe platforme, iar dimensiunile noastre mici de clasă oferă o interacțiune bogată cu facultatea tale talentată - toate concepute pentru a oferi cel mai bun mediu de învățare pentru tine. Programul de 36 de ore de MBA de credit este conceput pentru a răspunde nevoilor de profesioniști care lucrează într-o gamă largă de domenii de afaceri. Opțiunile multiple de urmărire, orele de weekend / noapte, rata scăzută de școlarizare și facultatea de specialitate dedicată fac din CIAM cea mai bună alegere pentru MBA.

Consultați companiile reale din clasă!

Ca student CIAM MBA, veți lucra cu până la 12 clienți reali de afaceri din SUA pe consultanță în proiecte pe parcursul studiilor, câștigând o experiență de afaceri imbatabilă. Ne mândrim cu faptul că avem un program curriculum pe care elevii noștri îl pot aplica direct pentru propria afacere, carieră sau orice altă afacere viitoare. Cu o gamă largă de proiecte de consultanță în diverse industrii, ne propunem să vă oferim o gamă largă și o profunzime de experiență care nu se găsește în altă parte.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Student Consulting Team cu client, Don Kendrick Real Estate/>

Detalii program:

CIAM oferă 6 CIAM fiecare an cu noi cohorturi de studenți admiși la începutul fiecărui termen. Completarea de succes a programului MBA cere studenților să completeze curriculumul cu douăsprezece cursuri, cu un total de 36 de credite. Abilitățile de conducere și lucrul în echipă sunt dezvoltate pe măsură ce studenții colaborează pe parcursul întregului ciclu de studii și se concentrează continuu asupra dezvoltării unei comunicări eficiente scrise și orale.

Programul MBA are 3 opțiuni de urmărire diferite:

  • 11-Luna Full-time (7 săptămâni)
  • Cursuri de 22 de ore cu normă întreagă (15 săptămâni)
  • 22-Lună Part-time (7 săptămâni)
    • Numai studenții interni din SUA

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduating Class din 2015./>

Vino să ne alăturați la CIAM !

Suntem extatici că sunteți interesați să vă faceți educația la nivelul următor. Echipa noastră uimitoare de admitere este aici pentru a vă ajuta să explorați ceea ce experiența noastră MBA vă oferă. Echipa noastră prietenoasă de admitere este pregătită să vă ajute cu decizia dvs. MBA și să vă arate valoarea experienței CIAM .

Descoperiți cum MBA-ul CIAM va îmbunătăți cariera și vă va schimba viața .

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare