Keystone logo
California International Business University Master of Business Administration
California International Business University

Master of Business Administration

San Diego, Statele Unite ale Americii

15 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

USD 23.086 *

În campus

* Full Tuition pentru întregul program (aproximativ)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acest program popular de studiu pregătește studenții pentru o carieră în managementul afacerilor și le oferă abilitățile necesare și orientarea globală pentru a reuși pe piața internațională. Opțiunile opționale se concentrează pe studenții care se confruntă cu un mediu global divers și rapid și oferă studenților o înțelegere a forțelor economice, sociale și tehnologice care modelează astăzi piețele mondiale.

Cerințele de admitere

Solicitanții trebuie să fi obținut o diplomă de licență de la CIBU , o instituție fie acreditată de o asociație regională sau națională recunoscută de Departamentul de Educație al SUA sau o instituție străină, licențiată și reglementată de agenția de supraveghere corespunzătoare din țara de origine. Cursurile străine vor fi revizuite pentru a determina dacă îndeplinesc cerințele academice necesare. Creditele și cursurile de la instituțiile străine și educația prealabilă pot fi transferate după o evaluare aprofundată a eligibilității, în conformitate cu cerințele CIBU . Persoanele fizice pot transfera (maximum 10 unitati trimestriale) de la munca prealabila cu aprobarea Decanului de Afaceri Academice sau a desemnatului. Limba engleză minimă pentru studenții internaționali este următoarea: TOEFL (iBT) -79; IELTS-7.0; sau TOEIC-750. CIBU nu necesită un examen GRE sau GMAT.

Cerințe de program

Programul MBA este un studiu de 12 cursuri, de 48 de unități care de obicei poate fi finalizat în 2 ani, cu excepția cazului în care cursurile de vară sunt luate sau clasele au fost transferate. Elevii sunt obligați să completeze zece cursuri de bază academice, plus patru cursuri de master suplimentar la nivel electivă. Sunt necesare minimum 3 cursuri pe semestru (cu excepția ultimului termen) pentru studenții străini

învățământ

Taxele de școlarizare sunt percepute pe curs. Numărul de cursuri pentru finalizarea programului poate depinde de numărul de credite transferate și de cursurile altor instituții.

  • 2019 Master-Level Taxation = $ 2,166 pe curs
  • Durata studiilor pe semestru (3 cursuri) = 6.500 $
  • Plata școlară pentru întregul program (aproximativ) = * 26.000 $

* Excluderea eventualelor deduceri pentru creditele acceptate de la instituțiile de transfer eligibile.

Data înscrierii

Elevii își pot începe programul în orice trimestru academic. 1 ianuarie, 1 martie, 1 iunie, 1 septembrie. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare