Keystone logo
City University of Seattle Master în Administrarea Afacerilor
City University of Seattle

Master în Administrarea Afacerilor

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Jul 2024

USD 745 / per credit *

Învățământ la Distanță, În campus

* Taxă internațională F-1 - Absolvent pe credit

Introducere

Învățare prin experiență, MBA stivuitor

Participați la o mare varietate de cursuri care pregătesc studenții pentru fiecare provocare din lumea afacerilor de astăzi și poziționează studenții pentru avansarea în roluri manageriale sau pentru a-și conduce propriile afaceri. Ascuțiți perspicacitatea în afaceri și abilitățile soft, cum ar fi comunicarea și munca în echipă, care sunt solicitate de angajatori astăzi, cu acest program reproiectat menit să abordeze mediul nostru global în continuă schimbare. Adăugați o singură zonă de accent sau mai multe la gradul dvs., cum ar fi managementul de proiect, pentru a vă satisface nevoile specifice.

Programul de master în administrarea afacerilor de la City University of Seattle vă pregătește să conduceți, să gestionați și să dezvoltați diverse organizații. Cu doar 39 de ore de sfert de credit până la finalizare, studenții își pot termina diploma în cel puțin 18 luni. În plus, studenții pot profita de opțiunile noastre stivuitoare pentru finalizarea mai rapidă a diplomelor.

Pe lângă programul nostru popular de MBA online, CityU oferă programe în cursul săptămânii, în modul mixt și programe intensive de weekend, astfel încât să puteți alege programul care vă convine.

Prezentare generală a programului

Acest program de MBA oferă un cadru de ultimă oră al abilităților, cunoștințelor și instrumentelor emergente cerute întreprinderilor de afaceri de astăzi. Programul a fost dezvoltat în parteneriat cu lideri de afaceri din industrii cheie care au oferit informații valoroase cu privire la ceea ce profesioniștii absolvenți de afaceri trebuie să cultive și să stăpânească în interiorul lor și al unei organizații. Cursurile oferă accent pe provocările emergente de afaceri, cum ar fi utilizarea autocultivarii pentru management, gândirea de proiectare pentru inovare, drept și guvernarea afacerilor moderne, leadership, influență, moneda de încredere, marketing și analiză digitală, control financiar și raportare, decizie bazată pe date realizarea, etica și impactul social și antreprenoriatul și arta gândirii creative.

MBA de la CityU vă va poziționa pentru avansarea în roluri manageriale, în timp ce vă îmbunătățiți perspicacitatea în afaceri și abilitățile de comunicare. Dacă aveți o diplomă de licență de la o universitate acreditată, vă calificați pentru a aplica. Suntem încrezători că abilitățile pe care le veți învăța aici vă vor pregăti pentru succes, așa că nu avem nevoie de testul de admitere în management pentru absolvenți (GMAT) sau de orice alt test standardizat pentru înscriere.

Rezultatul programului

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări