Keystone logo
Claflin University

Claflin University

Claflin University

Introducere

Lumea are nevoie de vizionari. Cei care sunt capabili să-și imagineze ceea ce este posibil și să traseze o direcție pentru a ajunge acolo.

în urmă cu aproape 150 de ani, Claflin a rupt barierele în învățământul superior, ceea ce face prima universitate Carolina de Sud deschisă tuturor, indiferent de rasă. Astăzi, Claflin continuă să primească studenți cu titlu de exemplu de toate rasele și sexe care demonstrează o pasiune pentru a schimba nu numai propriile circumstanțe, ci de a schimba lumea, de asemenea.

Noi credem că cei mai mulți lideri sunt făcute, nu se nasc. Mai mult, noi credem că studenții cu pasiune, integritate și dorința de a munci din greu au o capacitate înnăscută de a deveni lideri vizionari. Ca un student Claflin, va fi provocat pentru a realiza vă întregul potențial, lăsând aici cu o educație de neegalat, care vă va servi bine la școală absolvent, într-o carieră - și în viață.

Conducerea Visionary

Liderii de mâine au viziune. Ei văd mai departe. Ele acționează cu o perspectivă globală. Liderii vizionari sunt încrezători să fie inovatoare, pentru a crea propria lor cale, pentru a ghida pe alții. Ei cred în ei înșiși pentru că înțeleg lumea lor și sunt motivați pentru a face mai bine. Noi vedem lider vizionar în voi și vă va ajuta să realizezi propria conducere vizionar.

Excelenta academica

Excelență este peste tot aici. Acesta poate fi văzut în frumusețea campusul nostru, calitatea facultății noastre, iar nivelul instituțiilor la care sunt admiși absolvenții noștri. Ne-am angajat să asigurându-vă că obțineți tot ce ai nevoie pentru a atinge niveluri înalte de excelență pe care elevii de aici, la Claflin vin să se aștepte de ei înșiși.

La viață Claflin

Comunitatea noastră este strâns unită, deci oportunități de implicare abundă. Veți găsi un calendar plin de activități și evenimente campus, peste 66 de organizații studențești, opt fraternities si, un guvern dinamic de student, o viață religioasă plină de satisfacții, și mai mult. Acesta este un campus activ, implicat în cazul în care veți obține implica-timpuriu, și de multe ori.

Lumea reală Experienta

Studenții noștri se angajeze activ în oportunități educaționale profesionale și pentru a obține o experiență valoroasă dincolo de clasă și în acest proces, ei construiesc extrem de impresionante CV-uri. De la cercetare la nivel înalt, pentru stagii și co-op, pentru schimburi de studenți și de studiu în străinătate, aceste experiențe practice sunt disponibile în toate cele patru ani de o educație Claflin.

După viață Claflin

Absolvenții noștri merg departe. Ei se lasă să se studieze la natiunile scolile de conducere absolvent și profesionale. Ei merg pe la mare succes în calitate de lideri vizionari in companii si organizatii de conducere in intreaga natiune si in intreaga lume. Ei lasă cu o a doua educație la nici unul, unul care duce la o carieră și o viață de succes împlinită.

Pasii urmatori

Noi dezvoltam lideri vizionari prin provocarea studenților noștri să-și imagineze posibilitățile pentru viața lor. Acest lucru nu este doar despre pregătindu-vă pentru o carieră. Este vorba despre pregătindu-vă pentru a deveni cel mai bun "tu" posibil. Ești gata să-și îndeplinească potențialul ca un lider vizionar? Aflați mai multe despre, educația schimbarea lumii schimbă viața aici, la Universitatea Claflin.

Locații

  • Orangeburg

    400 Magnolia Street

Întrebări