Keystone logo
Clarkson University, School of Business O ani mba
Clarkson University, School of Business

O ani mba

Potsdam, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Accelerat un an de MBA

Munca în echipă este un punct central de un an de AACSB acreditat programul de MBA Clarkson. Noi subliniem dezvoltarea abilităților de comunicare eficiente, inclusiv orale, scrise și metode multimedia. Cursuri de bază folosesc de cazuri de comportament, jocuri de rol, jocuri de noroc și de simulare și metodele de predare. Mai multe hands-on proiecte, proiecte de consultanta, si oportunitati de programe de afaceri la nivel mondial oferă aplicarea teoriei la situații reale de afaceri. Cererile sunt acceptate pentru semestrul de toamna 2014. Dacă sunteți în căutarea pentru o șansă de a lua abilitățile dumneavoastră de afaceri la nivelul următor, trimiteți cererea dvs. astăzi. Bursele sunt disponibile pentru persoane calificate. Nu de la un fundal de afaceri, sau lipsit de premise necesare? Puteți participa la Concepte programul nostru de vara de afaceri și finalizeze toate premisele necesare de vară înainte de a începe programul de MBA, precum și cea mai bună parte este, toate cele 10 de cursuri sunt absolut gratuit!

Curriculum și Nys Certificate avansate

One-Year MBA este un program de 38 de credit de ore. Toți elevii sunt obligate să ia zece (de două ore de credit fiecare) module de MBA, cu un miez experiențială necesar (de trei ore de credit), cinci electives suplimentare (de trei ore de credit fiecare), precum și o unitate de învățare experiențială. În plus față de elevii lor MBA poate utiliza opționale pentru a se specializa și de a câștiga unul dintre cele patru certificate: Global Supply Chain Management, Inovare și New Venture Management, Management de Mediu, sau de contabilitate.

De un an si Global MBA - Admitere

Admiterea la programul se bazează pe calitățile globale ale aplicației, inclusiv performanțele academice; referințe profesionale, performanță de testare standardizate, precum și o demonstrație de ansamblu de formă și de unitate pentru a programului. Taxa de cerere de MBA de 1 an este de numai 25 dolari. Puteți descărca cerințele de admitere pe marginea din dreapta a acestei pagini. Cerințe minime de admitere pentru programul sunt: ​​1.Submission de formular online (metoda preferată) sau prin imprimare. Grad 2.A de licență de la o universitate sau colegiu acreditate. Nu este necesară majore de licență specifică. Orice grad de câștigat pe plan internațional trebuie să fie considerate echivalente cu o diplomă de licență din SUA. A participat la transcrieri 3.Official din toate universitățile sau colegiile și alte instituții de învățământ post-secundar (inclusiv școli de meserii). Toate transcrierile trebuie depuse, indiferent de cât de multe credite s-au câștigat. 4.Submission de un scor oficiale GMAT sau GRE de testare. (Notă: Această cerință se poate renunța pentru orice solicitant care a finalizat un program de master sau doctorat). 5.Resume (atunci când se utilizează instrumentul nostru aplicație on-line, vi se va cere să prezinte acest lucru, împreună cu cererea dumneavoastră). 6.Two Eseuri (atunci când se utilizează instrumentul nostru aplicație on-line, vi se va cere să prezinte acest lucru, împreună cu cererea dumneavoastră), care sunt de o pagină, fiecare în lungime, dublu distanțate:

 • Descrie progresul cariera ta la data și obiectivele viitorului dumneavoastră pe termen scurt și de carieră pe termen lung. Cum vă așteptați un MBA de la Universitatea Clarkson a vă ajuta să atingă aceste obiective și de ce acum?
 • Descrie o caracteristică personal sau ceva în fundal, care va ajuta Comisia de Admitere Graduate să te cunosc mai bine.
 • OPTIONAL: Dacă vă simțiți există circumstanțe atenuante de care comitetul ar trebui să fie conștient, vă rugăm să le explic aici (de exemplu, lacune în experiența de muncă, performanțele academice, alegerea de referințe, forte sau puncte slabe semnificative la cererea dumneavoastră, etc).

7.Three scrisori de recomandare. Studenții internaționali Elevii 1.International va trebui să furnizeze o TOEFL, scor de 80 sau mai sus, pentru a fi aplicarea lor revizuite. 2.Students va trebui, de asemenea, să prezinte un certificat concurat de finanțare înainte ca un I-20 pot fi probleme.

 • Acest document va fi furnizat în cazul în care elevii sunt admiși la programul nostru de MBA.

Cerințe preliminare Cerințe preliminare noastre reprezintă cursuri de afaceri fundație care avem nevoie toți studenții să aibă înainte de a începe programul de MBA. Ele pot fi completate în timpul studii universitare de licență, programul nostru Concepte de vară de afaceri (toate cursurile sunt oferite pe campusul nostru, la nici un cost), sau în timpul verii la o instituție diferită. Premisele sunt după cum urmează:

 • Microeconomie
 • Macroeconomie
 • Comportament organizațional / Principii de management
 • Contabilitate financiară
 • Contabilitate manageriala
 • Statistică
 • Finanțe corporative
 • Managementul Operatiunilor
 • marketing
 • Dreptul afacerilor
 • Sisteme de informare / Informatică

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări