Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Cleveland State University Monte Ahuja College of Business

Cleveland State University Monte Ahuja College of Business

Cleveland State University Monte Ahuja College of Business

Introducere

Impulsionat de viziunea vitalității pentru viitor, Monte Ahuja College of Business este recunoscut în regiune pentru excelența în pregătirea viitorilor lideri de afaceri. Acreditat atât în domeniul afacerilor, cât și în cel al contabilității de către AACSB International, Colegiul oferă o experiență de învățare angajată, cu accent pe carieră. Programele de parteneriat, care expun studenții la comunitatea de afaceri din nord-estul Ohio, completează programul nostru de studii dinamic și contemporan. Facultatea noastră utilizează tehnici inovatoare în clasă și în cercetările lor. Cu mai mult de 80% dintre absolvenții noștri care își stabilesc carierele la nivel local, Monte Ahuja College of Business este esențial pentru creșterea economică și durabilitatea regiunii Northeast Ohio.

Diversitate


Monte Ahuja College of Business accentuează importanța diversității în educație. O populație studențească diversă aduce o multitudine de experiențe culturale și profesionale care oferă un bazin mai larg de gândire inovatoare pentru universitatea noastră. Universitatea de Stat din Cleveland continuă să fie recunoscută de statul Ohio pentru eforturile sale de înscriere a studenților din medii diverse și pentru că lucrează pentru a promova idealul egalității de șanse în educație și carieră pentru toți indivizii.

antreprenoriat


Monte Ahuja College of Business implică în mod activ studenții în antreprenoriat. Antreprenoriatul și inovarea aduc beneficii atât studenților, cât și comunității din Northeast Ohio. Monte Ahuja College of Business este partener în cadrul Entrepreneurship Education Consortium (EEC), al cărui obiectiv este de a încuraja tinerii profesioniști să își transforme idealurile de afaceri în realitate. Departamentele academice ale Universității de Stat din Cleveland colaborează pentru a implica studenții în programe, cursuri și activități care consolidează abilitățile necesare pentru succesul antreprenorial.

Durabilitate


Monte Ahuja College of Business recunoaște că practicile de afaceri durabile au beneficii de anvergură, inclusiv în ceea ce privește brandul, gestionarea riscurilor și crearea de valoare. Organizațiile care încorporează sustenabilitatea ca procedură standard de operare au un avantaj competitiv. Monte Ahuja College of Business încurajează sustenabilitatea în rândul studenților săi - actuali și viitori lideri în afaceri - pentru a permite contribuții mai mari la economia locală și globală.

Dezvoltare profesională


Monte Ahuja College of Business oferă un portofoliu de programe de educație profesională concepute pentru a îmbunătăți acreditările profesioniștilor din domeniul afacerilor și pentru a consolida organizațiile. Programul nostru Executive MBA și programele de certificare permit profesioniștilor să se specializeze într-un domeniu de interes, ceea ce duce la oportunități sporite și la avansarea în carieră.

Centrul Global de Afaceri


Centrul de afaceri globale din Monte Ahuja College of Business crește în mod activ competitivitatea globală pentru nord-estul Ohio. Beneficiar al premiului E al guvernatorului din Ohio pentru excelență, Global Business Center dezvoltă programe de formare și sponsorizează educația în domeniul afacerilor globale. Utilizând expertiza facultății, Global Business Center oferă servicii de cercetare și de afaceri care permit companiilor locale să se extindă pe piața globală. Global Business Center ajută, de asemenea, companiile străine să investească pe piața locală, ceea ce duce la o dezvoltare economică suplimentară pentru regiune.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Cleveland

    Cleveland State University 2121 Euclid Avenue, , Cleveland

    Întrebări