Keystone logo
Coastal Carolina University E. Craig Wall Sr. College of Business MBA
Coastal Carolina University E. Craig Wall Sr. College of Business

MBA

Conway, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Câștigați MBA într-un an. Master of Business Administration (MBA) de la CCU oferă opțiuni online, față în față sau hibride. Programul nostru dezvoltă abilitățile analitice, practice și interpersonale de care profesioniștii în afaceri trebuie să ia decizii cruciale într-un mediu de afaceri din ce în ce mai complex. Programul nostru este un grad profesional avansat conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere versatile și provocatoare.

Acest program este, de asemenea, conceput pe un model interactiv pentru a facilita relații puternice între studenți și facultate. Atenția individualizată a facultăților, care aduc experiență în industrie și consultanță în sălile lor de clasă, oferă o abordare personalizată a educației manageriale. Facultatea noastră, al cărei angajament principal este de a preda, lucrează îndeaproape cu studenții pentru a spori profunzimea, lățimea și flexibilitatea programului MBA. În plus, înțeleg și nevoile în schimbare ale afacerilor și le oferă studenților lor experiență și curriculum care reflectă aceste nevoi în schimbare.

Studenții MBA pot alege dintre următoarele concentrații:

Administrația medicală

Administrare nonprofit

Imobiliare comerciale și de investiții

Studenții care au selectat concentrația Administrarea asistenței medicale pot alege să primească un certificat de absolvent AdministrationAdministrarea asistenței medicale, urmând un curs opțional suplimentar pentru a îndeplini cerințele certificatului.

Gradul MBA poate fi complet 100% online.

Programul MBA de la Coastal Carolina University este clasat în primele 50 de programe MBA din țară (Study.com).

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare