Keystone logo
Bellevue University College of Business

Bellevue University College of Business

Bellevue University College of Business

Introducere

Misiunea College of Business ( COB ) este de a dezvolta cursanți performanți, pe tot parcursul vieții, gata să inoveze și să conducă într-un mediu de afaceri competitiv și internațional. Pentru a realiza acest lucru, oferim programe de înaltă calitate menite să angajeze studenții și să își construiască valoarea ca profesioniști. COB se concentrează pe învățarea aplicată și consolidarea principiilor și practicilor de afaceri. Cursurile individuale și programele academice întregi au obiective clare de performanță și sunt concepute pentru a introduce, întări și stăpâni concepte și abilități critice. Orientat spre piață în ofertele sale de programe și proiectarea și dezvoltarea de programe pentru studenții noștri, COB accentuează și cultivă inovația, întărește abilitățile de conducere și subliniază performanța de înaltă calitate.

Accentul curriculum-ului pe tot colegiul subliniază performanța și aplicația, adică elevii vor învăța să aplice concepte de afaceri, standarde și sisteme de informații activităților de lucru tipice și unice din comunitate. Deoarece majoritatea studenților sunt adulți adulți, aceștia sunt invitați să-și aducă experiențele de lucru în clasă. Ca rezultat, membrii clasei învață reciproc despre practicile și problemele comerciale actuale, cu o mai bună înțelegere a modului în care principiile sunt aplicate în medii de profit și non-profit.

Împreună cu programa din clasă, Serviciile de carieră asistă studenții în dezvoltarea de stagii cu organizații locale de afaceri. Aceste stagii acoperă o gamă largă de funcții de afaceri și oferă o experiență reală studenților și servesc ca o metodă practică de aplicare a cunoștințelor dobândite în timpul programului de studii.

Universitatea Bellevue a primit acreditarea specializată pentru masteratul în administrarea afacerilor, licența în contabilitate și licența în administrarea afacerilor prin Consiliul internațional de acreditare pentru educația afacerilor (IACBE).

Locații

  • Bellevue

    Galvin Road South,1000, 68005, Bellevue

    Întrebări