Keystone logo
Coleman University Mba
Coleman University

Mba

San Diego, Statele Unite ale Americii

17 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 450 / per credit *

În campus

* Pe unitate

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

mba

O Master of Business Administration (MBA), programul de la Universitatea Coleman este conceput pentru a spori în mod semnificativ adâncimea și lățimea de educație pentru studenții care aspiră la un grad mai ridicat de expertiză în domeniul de afaceri.

Master of Business Administration Programul permite studenților pentru a atinge avansate de afaceri de cunoștințe tehnice și abilitățile necesare pentru a dezvolta cu succes și de a gestiona o afacere. Coleman a curriculum MBA oferă cursuri avansate în leadership, management de proiect, planificare strategică, design organizațional, finanțe, juridic, marketing, și problemele de resurse umane, printre altele.

În timpul programului, elevii vor dezvolta spiritul de lider și abilități de management, explorarea atât instrumentele cantitative și calitative de management și examinarea mediile dinamice managerii trebuie să facă față atât în ​​interiorul cât și în afara organizației.

În plus, accentul programului pe leadership si team building permite studentului de a dezvolta abilitățile lor interpersonale; permițându-le astfel să comunice mai eficient, pentru a îmbunătăți capacitatea lor de a media și / sau reducerea conflictelor, și de a spori capacitatea lor de rețea.

Este de așteptat ca absolvenți ai programului de MBA va fi capabil să-și asume poziții de conducere și de management în industrie, de afaceri, guvern, sau educație.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare