Keystone logo
Colorado Mesa University Master of Business Administration
Colorado Mesa University

Master of Business Administration

Grand Junction, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Diploma de master în administrarea afacerilor de la Colorado Mesa University este un program provocator conceput pentru a pregăti absolvenții pentru lumea afacerilor în continuă schimbare. Gradul este acordat după finalizarea cu succes a 36 de ore semestriale de studiu riguros și a unui proiect practicum de afaceri.

Programul este conceput pentru a oferi un fundal larg în afaceri, permițând în același timp studenților să se concentreze pe diferite aspecte ale studiului sau domenii specifice obiectivelor lor de carieră și aspirațiilor de afaceri.

Elevii vor dobândi cunoștințe despre operațiunile de management; o apreciere a relațiilor implicate în afaceri; o înțelegere a mediului economic, politic și social în care funcționează întreprinderile; practici contabile și financiare; și abilități comportamentale de conducere care sunt esențiale în rolul unui manager în implementarea deciziilor de afaceri.

Programul MBA oferă o atmosferă propice dezvoltării capacității fiecărui student de a gândi într-o manieră creativă și de a rezolva în mod eficient problemele. Programul folosește pe larg prelegeri, seminarii, proiecte de grup, studii de caz și cercetări independente.

De ce să câștigi diploma MBA de la Colorado Mesa University ?

Programul folosește pe scară largă cele mai noi sisteme de management al învățării pentru a disemina materiale de curs, prelegeri, simulări, proiecte de grup, studii de caz și cercetări aplicate. Toate cursurile noastre sunt predate de facultate calificată absolventă, cu o experiență excepțională în învățământul superior și în industrie.

Începând din toamna anului 2019, programul MBA va fi oferit integral online, permițând studenților flexibilitatea de a finaliza programul de oriunde!

Majoritatea studenților cu normă întreagă finalizează programul MBA în termen de 2-3 ani.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare