Keystone logo
Concordia University John Molson School of Business Executive MBA
Concordia University John Molson School of Business

Executive MBA

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Bine aţi venit la Quebec's # 1 în clasamentul Programul Executive MBA. Pentru a treia oară în clasamentul recent, Financial Times din Londra, unul dintre liderii mondiali în organizaţii de afaceri de ştiri la nivel mondial a clasat programul nostru de # 1 în Quebec.

Acest program intensiv de doi ani este conceput special pentru cei care doresc să urmeze absolvent de învăţământ la nivel de afaceri, fără a întrerupe cariera lor de afaceri. Majoritatea participanţilor sunt sponsorizate de către angajatorii lor, iar acest angajament este văzută ca un factor important în conceptele academice referitoare la practicile de afaceri actual. Fiecare participant aduce expertiza special pentru programul, adăugând la adâncimea de discuţii, precum şi îmbogăţirea experienţei clasă pentru toate părţile implicate.

Adevărat Executive MBA este o "valoare adăugată" MBA. Este diferit de MBA tipice oferite de multe universităţi din întreaga ţară pentru următoarele motive:

Experienţă Profil

Număr de calitate şi mediu de ani de experienţă relevantă este mult mai mare în EMBA. Această bogăţie de experienţă să fie exploatat în comun şi îmbunătăţeşte bogăţia mediului de EMBA de învăţare.

Program de livrare

Cel de-o zi-program pe săptămână clasa permite membrilor de clasă să lucreze full-time si full-time studiu. Capacitatea de a gestiona cu succes atât este, în sine, un semnal puternic de management corporativ de abilitatea unui individ de a gestiona responsabilităţile senior executive.

Cohorta Unitate

Faptul că clasa anuale primite rămâne împreună în toate cursurile in timpul programului permite bogăţie de experienţe de înaltă calitate care urmează să fie împărtăşite.

Candidaţii de calitate

Candidaţii care se aplică un Executive MBA sunt intense, în angajamentul lor de a avansa în carieră. Acest dorinţa de a învăţa şi hărnicia de toţi membrii clasei sunt aspecte speciale ale mediului de EMBA de învăţare.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare