Keystone logo
Copenhagen Business School Executive MBA în transport maritim și logistică
Copenhagen Business School

Executive MBA în transport maritim și logistică

Copenhagen, Danemarca

22 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

DKK 320.000 *

În campus

* Participanții din afara UE trebuie să plătească o taxă de intrare suplimentară de aproximativ 15.000 DKK

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Executive MBA CBS în transport maritim și logistică (AKA: The Blue MBA) are o reputație de clasă mondială în industria maritimă și a fost conceput special pentru directorii de transport maritim cu potențial ridicat.

Despre CBS Executive MBA în transport maritim și logistică

Executive MBA CBS în transport maritim și logistică vă va oferi o perspectivă de neegalat asupra economiei maritime și a teoriilor moderne de management și a aplicării acestora în sectorul maritim.

O abordare holistică unică a transportului și logisticii

Pe parcursul programului, veți învăța să adoptați o viziune holistică a transportului maritim care integrează aspecte comerciale, tehnologice și financiare, precum și dreptul maritim, managementul lanțului de aprovizionare și provocările de conducere. La absolvire, veți fi dezvoltat o înțelegere completă a provocărilor din acest sector și veți avea o înțelegere completă a nevoilor industriei într-o lume în care globalizarea, concurența sporită și viteza schimbărilor tehnologice impun cerințe din ce în ce mai mari asupra abilităților de management executiv. Următoarele teme de conducere sunt evidente pe tot parcursul programului:

 • Înțelegerea pieței
 • Conducere
 • Tehnologia de informație
 • Globalizarea
 • Probleme de mediu
 • Planificare strategica

Predarea are loc în facilități de ultimă generație din Danemarca, Germania și Marea Britanie.

Sărbătorind 20 de ani

Anul acesta a fost un an special pentru Executive MBA în Transport și Logistică (The Blue MBA), deoarece marchează cea de-a 20-a aniversare a programului! Sărbătorim directorul nostru fondator de program, Irene Rosberg, pentru că, prin etica de lucru și devotamentul ei de neatins, programul și-a menținut o relevanță vitală pentru sectoarele deservite. Până acum, programul a absolvit 315 de candidați – din 45 de țări – care toți dețin funcții de conducere la nivel global și aici, în capitala noastră daneză, care este unul dintre principalele centre de inovare în domeniul transporturilor maritime. Irene recrutează cursuri cât mai diverse atât din punct de vedere geografic, cât și specifice industriei și a contribuit la reducerea decalajului de gen prin încurajarea femeilor executive. Ea subliniază „elementul uman” esențial al digitalizării industriei și se asigură că participanții învață unii de la alții, tutorii lor și sunt integrați într-o rețea durabilă și apropiată de profesioniști, astfel încât învățarea pe tot parcursul vieții să fie posibilă. Din aceste motive și multe altele, Blue MBA este primul MBA în transport și logistică din lume.

O industrie unică are nevoie de un MBA unic.

Alăturați-vă celei mai mari școli de afaceri din Scandinavia și studiați alături de lideri inspiratori din întreaga lume. Programul nostru de MBA de neegalat este conceput pentru directori de transport maritim cu potențial ridicat.

Executive MBA în transport maritim și logistică (AKA: The Blue MBA) vă va duce la cel mai înalt nivel internațional în administrarea afacerilor, reflectând nevoile industriei într-o lume în care globalizarea, concurența sporită și viteza schimbărilor tehnologice au loc mereu - cerinţe crescânde asupra abilităţilor de management executiv.

Alăturați-vă următoarei clase de directori talentați începând din septembrie 2023.

De ce să alegeți CBS Executive MBA în transport maritim și logistică

 • Rețea internațională de neegalat
 • 1/5 femei - contribuind la reducerea decalajului de gen
 • Program triplu acreditat
 • Reputație de clasă mondială în industrie
 • Conținut relevant pentru industrie
 • Corp de studenți divers, reprezentând toate segmentele industriei

Program

Executive MBA CBS în transport maritim și logistică (AKA: Blue MBA) vă oferă o perspectivă de neegalat asupra economiei transportului maritim, precum și a teoriilor moderne de management și a aplicării acestora în sectorul maritim.

Nivel internațional superior

Prin Executive MBA CBS în transport maritim și logistică, veți învăța să adoptați o viziune holistică a transportului maritim, integrând aspecte comerciale, tehnologice și financiare, precum și dreptul maritim, managementul lanțului de aprovizionare și provocările de conducere. Veți fi dus la cel mai înalt nivel internațional în administrarea afacerilor, reflectând nevoile industriei într-o lume în care globalizarea, concurența sporită și viteza schimbărilor tehnologice impun cerințe din ce în ce mai mari asupra abilităților de management executiv.

Conținut și structură

Înțelegerea Industriei

Modulul 1 vă va oferi o înțelegere de bază a industriei de transport maritim. Accentul va fi pus pe rolul transportului maritim în economia globală și o introducere în economia transportului maritim.

Înțelegerea mediului global

Modulele 2 și 3 vă vor oferi un fundal pentru înțelegerea modului în care funcționează economia mondială. Aceasta va include factorii care conduc la globalizare, modelele comerciale, managementul lanțului de aprovizionare și implicațiile logistice ale acestei dezvoltări.

Concentrați-vă pe probleme maritime

Modulele 4 și 5 sunt dedicate problemelor specifice industriei, reflectând viziunea holistică a afacerii; acestea acoperă dreptul maritim, proiectarea navelor și managementul tehnic operațional, inclusiv aspectul important al dezvoltării tehnologiei informației și comunicațiilor.

Probleme de management de bază

Modulele 6, 7 și 8 se vor concentra pe subiecte centrale ale managementului afacerilor, care se ocupă de analiza investițiilor, finanțele și managementul riscurilor, teoria organizațională și strategia companiei.

Proiectul de strategie integrată (ISP)

Ultima parte a programului este redactarea tezei, în urma unui proces în trei etape, în care fiecare pas se încheie printr-o prezentare orală, iar prezentarea finală servește ca susținere orală a ISP/tezei. Scopul este de a demonstra capacitatea de a analiza o problemă practică în detaliu, bazându-se pe toate cunoștințele din program. O introducere în fiecare dintre cei trei pași va fi făcută în timpul ultimului modul.

Format

CBS Executive MBA în transport maritim și logistică este un program modular cu module de opt săptămâni, programate pe parcursul a 22 de luni. Învățarea este susținută de o platformă virtuală, unde sarcinile individuale/de grup și discuțiile de grup îmbunătățesc procesul de învățare. Predarea are loc în Danemarca, Germania și Marea Britanie. (Locurile se pot schimba.)

Unde și când

Cererea de educație avansată în domeniile profesionale de studiu a crescut în ultimii ani. Această cerere a îndemnat o trecere către programe conduse de industrie în care managerii seniori și la mijlocul carierei caută competențe superioare.

Opt module

Programul constă din opt module, fiecare dintre acestea fiind urmat de o sarcină individuală, plus un proiect final de strategie integrată (ISP); care constituie teza finală de master.

Când absolviți programul, veți dobândi următoarele:

Cunoştinţe

 • Veți fi competitiv pentru piața internațională a muncii, deoarece veți primi informații și cunoștințe relevante și riguroase (= bazate pe cercetare) oferite de facultatea academică în cooperare cu directori de nivel înalt. În program, know-how-ul interdisciplinar este transferat prin ateliere, seminarii și proiectul interdisciplinar - combinând transport maritim, drept, economie, operațiuni/managementul lanțului de aprovizionare, marketing, organizare și finanțe. Veți dobândi cunoștințe de conținut, precum și cunoștințe sociale prin diversitatea în componența facultății și a clasei.

Aptitudini

 • Veți deține teoriile, metodele, instrumentele necesare pentru a înțelege întreaga complexitate a industriei. De asemenea, vă veți îmbunătăți abilitățile sociale prin tehnici de coaching, abilități de negociere, rezolvare a conflictelor și instruire în comunicarea interpersonală.

Competență

 • Veți putea aplica setul de teorii, metode și instrumente și veți putea rezolva probleme strategice, tactice și operative care acoperă întreaga gamă de probleme legate de transport maritim. De asemenea, veți putea aplica abilitățile sociale pentru a demonstra leadership.

Credite: 60 puncte ECT

Mediu educational

Executive MBA CBS în transport maritim și logistică își propune să vă ofere o perspectivă de neegalat asupra economiei maritime și a teoriilor moderne de management și a aplicării acestora în sectorul maritim.

O abordare holistică unică a transportului și logisticii

Programul adoptă o viziune holistică a transportului maritim - integrând aspectele comerciale, tehnologice și financiare, precum și dreptul maritim și managementul lanțului de aprovizionare și provocările de conducere - ceea ce este unic. La absolvire, veți fi dezvoltat o înțelegere completă a provocărilor din acest sector. Programul vă va duce la cel mai înalt nivel internațional în administrarea afacerilor, reflectând nevoile industriei într-o lume în care globalizarea, concurența sporită și viteza schimbărilor tehnologice impun cerințe din ce în ce mai mari asupra abilităților de management executiv.

Prezentare generală a conținutului programului

Patru teme de conducere sunt evidente pe parcursul programului:

 • Provocări de conducere
 • Globalizarea economiei mondiale
 • Implicațiile dezvoltării tehnologiei informației și comunicațiilor
 • Modificări ale cerințelor logistice.

Proiectul final de strategie integrată are două scopuri:

 • Pentru candidat, scopul este de a integra toate subiectele abordate în program prin utilizarea datelor din lumea reală cu privire la o problemă legată de propria companie a candidatului.
 • Pentru firma candidatului se urmărește să aibă o problemă strategică analizată temeinic, cu soluții propuse și planuri de implementare.

CBS Executive MBA în transport maritim și logistică este un program modular cu module de opt săptămâni pe parcursul a 22 de luni, susținut de o platformă virtuală. Sarcinile individuale/de grup și discuțiile de grup îmbunătățesc procesul de învățare.

Facultate

Prelegerile sunt susținute de un grup de experți de renume mondial din diferite domenii ale industriei maritime din întreaga lume.

Facultate de renume mondial

Atât facultatea rezidentă CBS, cât și facultatea externă se numără printre grupul de experți care sunt foarte solicitați ca consilieri și consultanți ai instituțiilor maritime, companiilor și guvernelor. Pe lângă abilitățile și metodele lor excelente de predare, ei îi ajută pe studenții noștri să construiască o rețea internațională de contacte.

Facilităţi

Clădirea Executive de la CBS a fost proiectată de Henning Larsen Architects și este caracterizată de spațiu deschis, vederi panoramice ale parcului și multă lumină naturală. Crearea unui mediu de învățare inspirator în care studenții noștri pot prospera se află în fruntea listei noastre.

Facilități remarcabile în inima Copenhaga

CBS este o universitate modernă, cu campusul său principal situat în clădiri moderne din Frederiksberg, aproape de inima orașului Copenhaga. Programele Executive MBA sunt găzduite la Råvarebygningen, anterior clădirea de depozitare a materii prime din Porcelænshaven (Grădina de porțelan), o zonă ocupată anterior de Royal Copenhagen Porcelain. Această clădire a fost acum transformată cu imaginație într-un design câștigător de competiție de către Henning Larsen Architects.

Biblioteca CBS

Biblioteca CBS, care este și Biblioteca Națională pentru Economia Afacerilor din Danemarca și conține cel mai cuprinzător catalog de cărți despre toate aspectele vieții organizaționale și de afaceri din Danemarca. Cu peste 300.000 de volume și accesul la peste 5.000 de reviste și publicații electronice, este singurul loc din Danemarca unde participanții la Executive MBA se pot bucura de nivelul de acces la cunoștințe și cercetări de afaceri actualizate. Biblioteca online CBS este îmbunătățită în mod continuu pentru a integra resursele electronice cu colecția tradițională a bibliotecii, astfel încât personalul și studenții să aibă acces ușor la toate resursele electronice atât în campus, cât și în afara campusului.

Viața la CBS

Campusul CBS acoperă o mare parte din Frederiksberg, cu facilități de cercetare și predare la Solbjerg Plads, Dalgas Have, Kilen (The Wedge), Howitzvej și Porcelænshaven. Fiecare unitate are un stil arhitectural unic și o atmosferă care contribuie la transformarea CBS într-un loc special. În calitate de participant Executive MBA cu sediul la Porcelænshaven, veți avea oportunități de a vizita majoritatea site-urilor din campus. În fiecare dintre clădiri, veți găsi dotări informatice, săli pentru lucru în grup și cafenele. Pagina Facilitățile campusului oferă mai multe informații despre facilitățile și facilitățile disponibile. În calitate de participant la Executive MBA și absolvent, veți avea acces la evenimente exclusive de MBA, unde vi se va oferi oportunitatea de a asculta unii dintre lectorii de frunte pe diverse subiecte de afaceri. Temele evenimentelor variază și încercăm să le facem cât mai diversificate pentru a vă satisface nevoile și a vă inspira.

CBS Maritime

CBS Maritime a fost lansat la începutul anului 2013 și își propune să coordoneze activitățile și competențele maritime la CBS și să dezvolte cercetarea și predarea maritime în strânsă asociere cu comunitatea de afaceri. Cu CBS Maritime, Blue MBA și cercetarea maritimă CBS au devenit strâns legate. Concentrarea expertizei maritime în programele și cursurile de studii maritime CBS, precum și în mediul de cercetare va fi benefică pentru toate părțile.

Acreditări

CBS Executive MBA în transport maritim și logistică aparține grupului exclusiv de școli de afaceri globale care dețin acreditarea triplă (AMBA, EQUIS, AACSB), diferențiind programul de altele și asigurând că o diplomă de MBA de la CBS este recunoscută, respectată și recompensată. la nivel global.

Asigurarea calității

Pentru a asigura calitatea pe tot parcursul vieții și recunoașterea globală a MBA, este important să luați în considerare acreditările. CBS este printre școlile de afaceri din lume care dețin cea mai căutată acreditare triplă: AACSB, AMBA și EQUIS. Prin această recunoaștere internațională și largă a calității școlii și programul CBS Executive MBA în transport maritim și logistică, puteți fi sigur că primesc cea mai bună educație în afaceri. În plus, programul este, de asemenea, acreditat de ACE și PIMS în Danemarca.

Asociația de MBA, AMBA

În 2007, CBS a devenit prima universitate din Danemarca care a primit acreditare de la AMBA, subliniind credibilitatea și statutul său internațional. Numărul de calificări MBA disponibile la nivel mondial este acum în mii, dar doar un mic procent dintre acestea ar obține acreditare dacă ar fi prezentate la criteriile internaționale riguroase ale AMBA. Acreditarea de către Asociația MBA-urilor identifică programele ca fiind cele mai bune. Într-o piață aglomerată și complexă, acreditarea AMBA oferă o listă de încredere de programe testate meticulos și asigură că investițiile studenților sunt recompensate cu cea mai bună educație de afaceri disponibilă.

Sistemul european de îmbunătățire a calității, EQUIS

EQUIS a fost creat în 1998 și în ultimii doisprezece ani de existență, organizația a acreditat 147 de instituții din 40 de țări. CBS este acreditat de EQUIS din anul 2000. Acreditarea EQUIS se acordă școlilor de afaceri pe baza calității generale, ținând cont de nivelul de internaționalizare al școlii de afaceri.

EQUIS evaluează instituțiile în ansamblu. Evaluează nu doar programele de licență, ci toate activitățile și subunitățile instituției, inclusiv cercetarea, unitățile de învățare electronică, furnizarea de educație executivă și sensibilizarea comunității. Instituțiile trebuie să fie dedicate în primul rând educației manageriale.

EQUIS caută un echilibru între calitatea academică înaltă și relevanța profesională oferită de interacțiunea strânsă cu lumea corporativă. O interfață puternică cu lumea afacerilor este, prin urmare, o cerință la fel de mult ca și un potențial puternic de cercetare. EQUIS acordă o importanță deosebită creării unui mediu de învățare eficient care să favorizeze dezvoltarea abilităților manageriale și antreprenoriale ale studenților și să le stimuleze simțul responsabilității globale. De asemenea, caută inovație în toate privințele, inclusiv proiectarea programelor și pedagogie.

Instituțiile care sunt acreditate de EQUIS trebuie să demonstreze nu numai calitate generală înaltă în toate dimensiunile activităților lor, ci și un grad ridicat de internaționalizare. Cu companiile care recrutează în întreaga lume, cu studenții care aleg să își urmeze educația în afara țărilor lor de origine și cu școlile care construiesc alianțe peste granițe și continente, există o nevoie din ce în ce mai mare ca aceștia să poată identifica acele instituții din alte țări care oferă servicii de înaltă calitate. educație în management internațional.

Asociația pentru promovarea Școlii Colegiale de Afaceri, AACSB

În august 2011, CBS a fost prima școală din Scandinavia care a primit acreditarea AACSB. Standardele de acreditare AACSB sunt folosite ca bază pentru a evalua misiunea, operațiunile, calificările și contribuțiile facultății, programele și alte domenii critice ale unei școli de afaceri. Acreditarea AACSB asigură studenților și părinților că școala de afaceri oferă o educație de înaltă calitate. De asemenea, asigură angajatorilor că absolvenții școlilor de afaceri acreditați de AACSB sunt gata să performeze în prima zi. În plus, acreditarea AACSB oferă multe beneficii facultății și personalului din școlile sale acreditate prin atragerea de studenți de calitate superioară, oferind oportunități mai mari de cercetare și permițând recunoașterea globală.

Aplicația școlii este revizuită cu atenție pentru a se asigura că este eligibilă pentru a obține acreditarea AACSB. Odată ce se stabilește că o școală are potențialul de a fi acreditată, aceasta lucrează cu mentori, comitete și personalul AACSB pentru a dezvolta un Plan de aliniere la standarde. Odată ce o școală își urmează planul de aliniere și îndeplinește standardele AACSB, comitetele de revizuire și Consiliul de Administrație AACSB decid dacă o școală ar trebui sau nu să fie acreditată. În întregime, procesul de acreditare AACSB este riguros și necesită o cantitate semnificativă de muncă pentru a fi realizat.

Alianța Globală a Educației în Management, CEMS

CEMS este o alianță strategică a școlilor de afaceri de top și companiilor multinaționale. Prima sa misiune este de a stabili un standard global de excelență pentru un master pre-experientă în management. Fondată în 1988 în Europa, rețeaua a crescut constant, în mare parte datorită succesului și popularității Masterului CEMS în Management Internațional: programul MIM. Astăzi, CEMS este liga globală a liderilor de pe piața de masterat pre-experience și nu poate fi egalată în ceea ce privește reputația membrilor săi: 28 de instituții academice de talie mondială colaborează împreună cu peste 70 de parteneri corporativi și 4 ONG-uri pentru a oferi servicii internaționale, studenții postuniversitari un amestec unic de educație de înaltă calitate și experiență profesională.

Parteneriat în Management Internațional, PIM

PIM, Partnership in International Management, este un consorțiu de școli de afaceri internaționale de top, fondat în 1973. Fiecare instituție membră reprezintă cel mai înalt grad de excelență în domeniile administrării și managementului afacerilor, demonstrează leadership în regiunea lor geografică și oferă un MBA sau o diplomă echivalentă de absolvent în management. PIM facilitează dezvoltarea cooperării internaționale între membri, încurajând dezvoltarea de programe comune, schimbul de studenți și profesori, cercetarea comună și cooperarea între membrii facultății și cercetători. Pe acest site, veți găsi informații despre parteneriat și avantajele și oportunitățile sale, școlile sale membre, activitățile sale principale și știri.

Admiteri

Care sunt cerințele necesare pentru a fi admis în Executive MBA în transport maritim și logistică? Pe această pagină veți găsi informații utile referitoare la procesul de aplicare.

Cerințe

 • O diplomă de licență de la o instituție academică recunoscută sau echivalentă;
 • Test de admitere în management pentru absolvenți (GMAT) sau calificare similară documentată;
 • Minim cinci ani de experiență de lucru într-un domeniu relevant;
 • Două recomandări personale.

Înainte de admitere, solicitanții sunt intervievați și se face o evaluare individuală a adecvării solicitantului pe baza cerințelor de mai sus și a rezultatului interviului. Pentru solicitanții la distanță lungă, interviul poate fi susținut telefonic.

Taxe

Taxele și cheltuielile asociate cu Executive MBA în transport maritim și logistică sunt prezentate mai jos.

Finanțarea MBA în transport maritim și logistică

Aproximativ 60% dintre toți participanții la programul Executive MBA de transport și logistică sunt sponsorizați de angajatorii lor.

Detalii taxe:

Taxa de școlarizare a programului este de 320.000 DKK (coroane daneze) – sau aproximativ 43.000 EUR – care urmează să fie plătită în patru rate egale de 80.000 DKK la începutul fiecărui semestru.

Participanții din afara UE trebuie să plătească o taxă de intrare suplimentară de aproximativ 15.000 DKK.

Această taxă nu include materialul de curs, costurile de călătorie și cazare.

Fondul maritim danez

Fondul maritim danez sprijină inițiativele care servesc la dezvoltarea industriei maritime daneze și, în calitate de participant Executive MBA care lucrează în industrie, ați putea fi eligibil pentru finanțare.

Reţea

CBS Executive MBA în transport maritim în logistică este un program unic care atrage profesioniști în transport maritim din toate colțurile globului. Veți dezvolta o rețea puternică care se întinde pe continente și companii care va dura toată viața.

O rețea maritimă globală

Programul Executive MBA în transport maritim și logistică își propune să satisfacă nevoile întregului sector maritim în ceea ce privește educația relevantă a managementului de vârf, bazată pe cazuri legate de domeniul maritim. Programul este ideal pentru managerii din comunitatea de transport maritim, dar la fel de relevant pentru cei care se ocupă cu transportul fie ca clienți, fie ca furnizori.

Colegii dvs. participanți vor veni din diferite țări și vor reprezenta armatori, operatori de nave, furnizori de logistică, instituții financiare, companii de asigurări, întreprinderi de construcții navale și reparații navale, brokeri, avocați maritim, consultanți în transport, societăți de clasificare, administrații maritime, porturi, producători de echipamente navale. .

Absolvenți

CBS Executive MBA în transport maritim și logistică vă va permite să construiți o rețea de neegalat pe care o puteți utiliza pentru restul carierei. Mai jos este o listă a foștilor studenți care acum fac parte din rețeaua de absolvenți.

Rețeaua de absolvenți

CBS Blue MBA este o investiție pe tot parcursul vieții în cariera dvs., concepută pentru a construi o rețea diversă și durabilă, pe care să vă puteți baza pentru sfaturi de specialitate.

Această rețea de absolvenți este un centru pentru evenimentele legate de absolvenți care se petrec pe tot globul și unde vă puteți reconecta cu colegii dvs. sau vă puteți extinde rețeaua cu alți profesioniști din domeniul transportului cu idei similare. Cel mai important, rețeaua servește ca bază de date, permițându-vă să căutați și să găsiți alți absolvenți CBS Blue MBA din anumite segmente sau cu o anumită zonă de expertiză.

Pentru cine este programul?

Programul Executive MBA în transport maritim și logistică își propune să satisfacă nevoile întregului sector maritim în ceea ce privește educația relevantă a managementului de vârf, bazată pe cazuri legate de domeniul maritim. Programul este ideal pentru managerii din comunitatea de transport maritim, dar la fel de relevant pentru cei care se ocupă cu transportul fie ca clienți, fie ca furnizori. Participanții provin din diferite țări și reprezintă armatori, operatori de nave, furnizori de logistică, instituții financiare, companii de asigurări, întreprinderi de construcții navale și reparații navale, brokeri, avocați maritim, consultanți în transport, societăți de clasificare, administrații maritime, porturi, producători de echipamente navale.

Mărturiile elevilor

„ Blue MBA oferă o perspectivă excelentă asupra aspectelor esențiale ale industriei de transport maritim și logistică. Oferă o imagine de ansamblu perspectivă asupra industriei și analizează în profunzime elementele fundamentale, cum ar fi factorii cheie, oportunitățile și riscurile pentru diverșii jucători din industrie. Cu personal didactic de clasă mondială și participanți seniori din multe părți ale industriei, este o experiență dinamică de învățare care îmbină teoria și practica în interacțiune.”Bo Cerup-Simonsen, Consilier Tehnic Executiv – AP Møller-Maersk„După 20 de ani în industria maritimă, când am decis să investesc în cariera mea prin dobândirea de noi seturi de abilități, să mă alătur la Blue MBA a fost alegerea evidentă.”Peggy Hoeegh Grays, operator naval, Stolt-Nielsen, SUA clasa 2019

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Executive MBA online în managementul lanțului de aprovizionare și logistică
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
 • EMBA Executive Master of Business Administration in Operations Management
 • EMBA online în managementul resurselor umane
  • Oxford, Regatul Unit
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite