Keystone logo
COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

Introducere

Școala de afaceri latino-americană recunoscută la nivel mondial

COPPEAD Graduate School of Business Universității Federale din Rio de Janeiro este o școală de afaceri cunoscută la nivel internațional pentru excelența sa în predarea și cercetarea.

Școala a absolvit mai mult de 10.0000 de manageri , 1300 de masterat și 60 de doctoranți la cursuri de specializare în afaceri. Programul nostru full-time MBA , public și gratuit, este singurul din America Latină clasat deja printre primii 100 din lume, potrivit The Financial Times.

La COPPEAD, cercetarea și cunoștințele sunt axe centrale ale tuturor activităților. În interacțiunile zilnice cu studenții, companiile și alți actori de pe piață, cunoștințele pe care le producem direcționează natura livrării noastre în clasă și interacțiunea cu societatea. Aceasta este baza misiunii și viziunii noastre și ceea ce credem a fi contribuția noastră la societate .

Misiune

Transformarea oamenilor , prin promovarea valorilor și generarea și difuzarea cunoștințelor, integrând teoria și practica managementului, pentru organizații și societate mai bune.

Viziune
Să fie un important hub brazilian pentru transformarea directorilor, antreprenorilor și cercetătorilor.

Valorile centrale

 • Excelență: Aceasta este esența noastră, ceea ce ne ghidează creșterea , cercetarea, recrutarea facultăților, proiectarea de noi programe, printre alte acțiuni.
 • Integritate: valorile COPPEAD includ semănarea comportamentului etic și social responsabil în profesia de management . Înțelegem că integritatea este cea mai bună modalitate prin care Școala își poate îndeplini misiunea și servește mai bine Brazilia.
 • Serviciul pentru Brazilia: COPPEAD a fost a treia școală din Brazilia și prima din Rio de Janeiro care a oferit un program de doctorat; primul din Brazilia care a oferit un standard internațional MBA Full-Time, și a fost pionierul în Educația Executivă în Business și Management în Brazilia. Trebuie să dezvoltăm oameni și organizații pentru a dezvolta țara noastră.

Realizări

 • De 10 ori în clasamentul primelor 100 de programe MBA cu normă întreagă publicate de Financial Times.
 • Executive MBA a listat de două ori în Financial Times Ranking EMBA drept unul dintre cele mai bune 100 din lume.
 • Membru al EFMD (European Foundation for Management Development), o organizație internațională cu peste 850 de organizații membre din mediul academic și de afaceri.
 • Membru al AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), o asociație internațională cu peste 1.500 de membri din 90 de țări, inclusiv cele mai bune școli de afaceri din întreaga lume.
 • Certificată din 2007 de ANPAD, Academia Brazilia de Management, care demonstrează că practicile didactice se bazează pe standarde de calitate.
 • Evaluat ca nivel 6 (din 7) în CAPES (Coordonarea îmbunătățirii personalului din învățământul superior, legat de Ministerul Educației)
 • 10 catedre de cercetare
 • Parteneriat cu 42 de școli de afaceri de pe tot globul

Acreditări, certificate și asociații

132663_Untitled-1.jpg

Universitatea federală din Rio de Janeiro

Universitatea Federală din Rio de Janeiro a fost fondată în 1920 și este prima și cea mai mare universitate federală din Brazilia. Unul dintre cele mai mari centre de excelență în predarea și cercetarea în țară și în America Latină, misiunea universității este de a oferi societății braziliene mijloacele de a domina, extinde, cultiva, aplica și disemina patrimoniul universal al cunoștințelor umane, pentru acționează ca o forță transformatoare.

Locații

 • Rio de Janeiro

  Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ, 21941-918, Rio de Janeiro

  Întrebări