Keystone logo
COPPEAD Graduate School of Business MBA cu normă întreagă
COPPEAD Graduate School of Business

MBA cu normă întreagă

Rio de Janeiro, Brazilia

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Taxă gratuită. Durată Până la 24 de luni (inclusiv modulul de schimb)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Un program de afaceri de înaltă calitate 100% fără scolarizare în America Latină

COPPEAD este una dintre cele mai bune școli de afaceri din lume și oferă singurul MBA Full-Time din Brazilia care respectă standardele internaționale de calitate în formarea liderilor de afaceri pentru performanțe globale. Din acest motiv, programul are parteneriate cu 42 de școli de afaceri din toate continentele. În plus, pentru că facem parte din cea mai tradițională universitate federală braziliană, programul este 100% gratuit, și corespunde în Brazilia unui grad de master stricto sensu.

La COPPEAD, studenții sunt cufundați într-un mediu internațional și divers, în timpul unui program oferit în întregime în engleză, care primește candidați din diverse țări și state din Brazilia. Acest lucru permite o experiență de clasă diferențiată asociată dezvoltării de rețele globale.

Despre curs

Programul oferă o intensivă 660 de ore de cursuri obligatorii și elective asociate cu alte activități complementare pe parcursul a 18 luni. Este structurat în 3 axe tematice principale :

  1. Conținut: Formare conceptuală solidă în managementul afacerilor printr-o gamă largă de cursuri pentru a construi instruire generală în management. În primul an, studentul trebuie să urmeze 570 de ore de cursuri.
  2. Carieră: activitățile de dezvoltare a carierei sunt oferite încă de la primul mandat, favorizând reflecția studenților asupra traiectoriilor lor profesionale și dezvoltând strategii de înlocuire. Activitățile din carieră culminează cu MBA Internship și Networking Week, unde studenții își încep revenirea pe piața muncii.
  3. Cercetare: 90 de ore de îndrumare individuală aplicată la dezvoltarea unui proiect de cercetare, în care elevul dezvoltă abilități precum gândirea critică, aplicarea conceptelor, cercetarea de teren, prezentarea și dezvoltarea articolelor științifice.

Primul an este împărțit în 4 termeni , fiecare durand 10 săptămâni. În fiecare termen, studenții trebuie să participe la cursurile de bază și își pot personaliza experiența prin alegerea cursurilor elective.

În cel de-al doilea an, studenții vor putea participa la stagiul MBA și la cursul de proiecte multiculturale , o experiență de consultanță echipată cu studenți de la Universitatea din San Diego.

După 18 luni, studenții au posibilitatea de a participa la Programul de schimb, urmând o perioadă într-una din școlile partenere ale COPPEAD. Studenții care aleg această modalitate pot completa programul în 24 de luni.

La sfârșitul fiecărui curs, studenții sunt așteptați să susțină un examen, să dea un eseu sau un proiect. În ultima perioadă a primului an, studenții își aleg consilierii academici și încep să dezvolte proiectul lor de cercetare de masterat, care ar trebui finalizat la sfârșitul programului.

Full-Time MBA Experience

Programul oferă mai multe beneficii, cum ar fi:

  • Metodologie activă centrată pe student (metodă de caz, laboratoare, jocuri și jocuri de rol) dezvoltând abilități precum negociere, argumentare, lucru în echipă, decizie sub presiune și managementul timpului.
  • Cursuri susținute de profesori doctoranzi cu experiență academică și profesională relevantă;
  • Proiecte în echipe multiculturale, un program special de pregătire oferit în parteneriat cu Universitatea din San Diego;
  • Posturi de stagiu în mai multe companii braziliene și multinaționale;
  • Program de schimb într-una din 42 de școli de afaceri de pe 5 continente
  • Inițiative de carieră pentru a sprijini studenții în procesul de revenire pe piața locurilor de muncă, cum ar fi cursuri specifice și întâlniri în rețea.

De asemenea, veți avea ocazia să vă bucurați de stilul de viață Rio, binecunoscut pentru activitățile sale culturale și peisajul natural uimitor.

Rezultatele carierei

Ca absolvent al MBA Full-Time, vei deveni un profesionist cu cunoștințe avansate și abilități în afaceri. După ce au fost expuși unui mediu internațional, mulți dintre foștii noștri studenți obțin posturi de conducere peste mări.

În plus, veți avea acces la alți studenți din toate cursurile COPPEAD și veți face parte dintr-un grup exclusiv de profesioniști de top din domeniul lor.

Criterii și proces de admitere

Cei interesați să participe la programul MBA Full-Time trebuie să dețină o diplomă de licență de la o universitate recunoscută. Experiența academică puternică, maturitatea, experiența profesională și competența engleză favorizează admiterea unui candidat.

Capacitatea academică și motivația internațională pentru studii avansate în Administrarea afacerilor sunt, de asemenea, luate în considerare, deoarece se așteaptă angajamentul complet al studentului cu programul.

Cerințe detaliate și pași de înregistrare pot fi solicitate .

Un cuvânt de la fostii noștri

Cunoaște-ți câțiva colegi și cunoaște mai multe despre curs

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare