Keystone logo
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University Johnson Cornell Tech MBA
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Johnson Cornell Tech MBA

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Total taxă pentru durata programului

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Conduita de industrie, structurată de Studio, câștigă un MBA cu tehnologie concentrată în New York.


Programul MBA Johnson Cornell Tech pregătește studenții pentru succesul carierei în economia digitală. Un MBA conceput pentru a transforma indivizi specializați în tehnologie în lideri de afaceri și antreprenori, acest program de un an este locul unde rețelele, industria și învățarea experiențială se combină.


Care este diferența dintre Johnson Cornell Tech MBA?

Experiență reală cu conexiuni interdisciplinare. MBA-urile lucrează cu studenți în inginerie, drept și informatică pentru a produce idei vizionare bazate pe nevoi semnificative.

Acest program MBA este despre experienta in lumea reală în ideație și creație. În plus față de finalizarea cursurilor fundamentale de bază MBA, veți lucra pe echipe inter-funcționale în Studio pentru a dezvolta soluții tehnologice pentru provocări reale ale companiei.


Curriculum și cadre didactice

Curriculumul MBA Johnson Cornell Tech începe în timpul semestrului de vară de la campusul Universității Cornell din Ithaca, New York. Veți finaliza cursurile de bază în 10 săptămâni cu studenții din programul de MBA de la Johnson, de un an. Subiectele variază de la contabilitatea financiară până la dezvoltarea de marketing și leadership. Restul programului, două semestre, este livrat la Cornell Tech pe insula Roosevelt din New York City.

Modulele MBA specifice sunt combinate cu co-curriculum, printre alți studenți la Cornell Tech. Componentele aplicației programului sunt executate în Studio: Product Studio, Startup Studio și Product Management, de exemplu. Grupul dvs. interdisciplinar va lua idei de produse de la concepție, dezvoltare și lansare, în timp ce integrarea fără probleme a principiilor de afaceri și tehnologice. S-ar putea să optați, de asemenea, pentru a finaliza intensive în fintech sau de marketing digital în timpul semestrului de primăvară.


Experiența studenților

Cornell Tech se află printre sectorul extinderii tehnologiei din New York City. Apropierea sa de startups și companii și organizații înființate vă oferă oportunități permanente de a vă conecta cu liderii din industrie și cu angajații de conducere. Pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre cariera în tehnologie, Cornell Tech găzduiește Conversații săptămânale în Studio, aducând vorbitori să vorbească despre căile și experiențele lor. Pe parcursul întregului an și datorită designului imersiv al programului, veți lucra la dezvoltarea rețelelor pe măsură ce planificați pentru următorul pas de carieră.


Data începerii: mai 2020
Durata: 1 an, normă întreagă
Preț: 107.540 $ - Pregătire totală pentru durata programului
Termen limită: 5 martie 2020.
Locație: Sage Hall, Ithaca, NY și Cornell Tech, New York, NY

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare