Keystone logo
Coventry University and Kadir Has University, Istanbul Mba afaceri la nivel mondial
Coventry University and Kadir Has University, Istanbul

Mba afaceri la nivel mondial

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.750 *

În campus

* (Inclusiv TVA)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Mediul de afaceri internațional se schimbă și o realitate nouă și foarte diferit de piață este în curs de dezvoltare. Studenții de astăzi au nevoie de a adopta modele flexibile de gândire și de comportament pentru a reuși ca managerii de mâine.

Global Business MBA a fost conceput pentru a explora în detaliu natura și implicațiile acestor schimbări și de a oferi studenților cu abilitățile și mentalitățile care le va permite să funcționeze eficient în cadrul, și conducerea, organizațiile de viitor.

De ce să alegeți acest program?

Programul este un program de dublu premiu și studenții de succes vor primi două grade - unul de la Universitatea Kadir Has și unul de la Coventry University.

Programele sunt predate la Kadir Has Cibali campus, un campus oraș situat în inima orașului Istanbul - centrul de afaceri, cultural și educațional al Turciei. Elevii pot alege, de asemenea, să-și petreacă un semestru în Marea Britanie, a studiat la Londra campusul Coventry University.

Acest program are șansele de angajare dumneavoastră viitoare ca se concentreze. Prin alegerea de a studia MBA Global Business va beneficia de: - o experienta unica livrate de către universități cu fundații solide în educarea lideri de afaceri; - Activități legate de locul de muncă și cursuri de conducere din cifrele de afaceri de profil înalt; - Asistență în asigurarea ocupării forței de muncă în viitor prin formare esențială în domenii-cheie, cum ar fi scris CV, abilitati de prezentare și tehnici de intervievare; - Înlocuirea intelepciuni conventionale cu perspective noi și în curs de dezvoltare, noi modele de gândire și de perspective noi; - Metode de învățare și de evaluare care includ o abordare de învățare de acțiune concentrat pe proiecte de lucru în echipă, simulari de afaceri si lumea reala, toate din care sunt susținute de analiză și sinteză.

Cerințe de intrare

Pentru a aplica pentru programul de studenții internaționali trebuie să: - aibă o diplomă de licență de cel puțin 2:2 (Marea Britanie onoruri grad) sau echivalent și, - demonstreze competență în limba engleză, cu un scor general IELTS de 6.0 sau echivalent, în plus față de un scor minim de 5.5 în fiecare componentă (sau echivalent).

Pentru a aplica pentru programul de studenții turci trebuie: - să aibă o diplomă de licență de cel puțin 2,5 / 4 (GPA) sau echivalent și, - demonstreze competență în limba engleză, cu un scor general IELTS de 6.0 sau echivalent, în plus față de un scor minim de 5.5 in fiecare componentă (sau echivalent).

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA online global
  • Online
 • Maestru de Afaceri Internaționale
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Lagos, Nigeria
  • + 16 Mai mult
 • Global One-Year MBA
  • London, Regatul Unit
  • Boston, Statele Unite ale Americii
  • + 2 Mai mult