Keystone logo
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Introducere

e

Cracovia de la Universitatea de Economie din Cracovia (CSB CUE) a fost prezentă pe piața serviciilor educaționale din 1991. Școala oferă studii de MBA, cursuri postuniversitare, și a fost furnizarea de servicii de consultanță de cercetare și publicare. CSB CUE își îmbunătățește în mod constant oferta, adaptându-l la cerințele pieței actuale. Dezvoltarea dinamică și succesul care conduc la poziția înaltă a Școlii în clasamentul polonez sunt cauzate de recunoașterea din ce în ce mai mult pe scena internațională. Școala de Afaceri Cracow CUE menține cooperarea continuă cu întreprinderile, centrele culturale, universitățile, școlile postliceale și colegiile comunitare, atât în ​​Polonia, cât și în străinătate. Este parte a comunității internaționale, care oferă posibilitatea de a se întâlni cu parteneri de afaceri din întreaga lume pentru a face schimb de experiență și competențe, de a accesa o rețea globală de instituții de învățământ, organizații din sectorul public și firme de consultanță.

Partenerii școlii sunt: ​​Școala de afaceri St. Gallen (Elveția), Ecole de Management de Normandie, Școala Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Franța), Universitatea Clark, Universitatea Suffolk Sawyer Business School, Universitatea Roosevelt, Colegiul Heller Business, Universitatea de Stat Grand Valley (SUA), Scoala de Business Stockholm (Suedia), Universitatea din Johannesburg (Africa de Sud), Academia de Studii Economice din Moldova (Moldova), Universitatea Bancară (Ucraina).

Din 2011, CSB CUE a fost membru al EFMD - Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management.

Scopul principal al școlii este să se concentreze asupra cooperării extinse cu lumea afacerilor. Se asigură că cunoștințele fiind transmise studenților a fost puternic legate de practica de afaceri, pentru că numai atunci absolvenții vor avea o poziție puternică pe piața forței de muncă și va dezvolta antreprenoriatul polonez.

Locații

  • Kraków

    Rakowicka 27, , 31-510, Kraków

Întrebări