Keystone logo
CTBC Financial Management College

CTBC Financial Management College

CTBC Financial Management College

Introducere

DESPRE NOI

Colegiul de Management Financiar CTBC A fost finanțat în 2015 de către Compania de Investiții Financiare CTBC, una dintre cele mai mari bănci private din Taiwan, și ne concentrăm în domeniile bancar, financiar și management. Având ca partener industrial CTBC Financial Holding, Colegiul este pe deplin abonat la abordarea practică de învățare și predare prin integrarea cunoștințelor și a conceptelor în experiența practică cu facultate din industria bancară și financiară.

Suntem o școală de afaceri de tip boutique localizată în Tainan, un oraș istoric sudic din Taiwan. Cu sprijinul industriei bancare, studenții noștri sunt oferite cu oportunități de învățare la ieșirea din țară sau străinătate a băncii și alte școli de afaceri de primă clasă din lume.

Programe academice

Departamentul de Bănci și Finanțe accentuează aplicațiile practice și integrarea interdisciplinară, cu scopul de a cultiva elevii în piloni viitori de practicieni în domeniul finanțelor. Departamentul de Administrare a Afacerilor se străduiește să cultive profesioniști în administrarea afacerilor prin dezvoltarea gândirii independente a studenților, a profesionalismului și a inovării, precum și a abilităților de a gestiona afacerile internaționale și externe.

Școala absolventă a Managementului Financiar se concentrează asupra metodelor de cercetare, abilităților practice și profesionale și abilității de analiză a cazurilor de a promova profesioniștii internaționali de conducere în domeniul finanțelor.

Programul de studiu pentru mediul marin

Colaborând cu diferite școli de afaceri de top din întreaga lume, Colegiul oferă sponsorizări studenților calificați pentru a studia în străinătate pentru a maximiza eficiența învățării, precum și pentru a învăța diferitele culturi și industria bancară din alte țări.

Bursa și Grant

Alăturați-vă programului de schimb de limbi și cultură și vorbiți limbile materne pentru a vă face prieteni cu studenții taiwanezi. Interacționând cu studenții locali, vom oferi scutiri de școlarizare, un dormitor și mese gratuite în campus pentru fiecare semestru.

Servicii International Student

Lecții de mandarină

Noi credem că învățarea unei noi limbi străine este esențială pentru a vă îmbunătăți experiența de studiu în străinătate, așa că oferim lecții gratuite de mandarină tuturor studenților străini.

On-campus dormitor

Dormitorul elevului mobilat recent oferă acces la internet, AC și baie individuală în fiecare cameră. Există, de asemenea, facilități publice de spălătorie și salon social pentru studenți.

Consultanță în carieră

CTBC își propune să cultive experți financiari internaționali pentru Compania de Investiții Financiare CTBC și cele 106 puncte de desfacere internaționale din Statele Unite, Japonia, Indonezia, Filipine, Hong Kong și alte țări. Consultanța financiară în carieră și serviciile de sesizare a interviurilor sunt oferite studenților internaționali pentru a-și dezvolta în continuare cariera și inspirația.

Locații

  • Tainan

    No. 600, Section 3rd, Taijiang Boulevard, Annan District, Tainan, 709, Taiwan, , Tainan

Întrebări