Keystone logo
Culver-Stockton College

Culver-Stockton College

Culver-Stockton College

Introducere

Culver-Stockton College are mai mult de 160 de ani de experiență educațională și istorică - supraviețuind războiului civil și marii depresii, promovând egalitatea socială și încorporând progrese tehnologice - încercând întotdeauna să atingă noi niveluri de excelență.

Ne mândrim cu avantajele experiențiale pe care le oferim studenților noștri, cum ar fi calendarul nostru semestru academic de 12 săptămâni + 3 săptămâni, care include un semestru de 12 săptămâni de cursuri cu un interval de timp de 3 săptămâni pentru o singură clasă, stagiu sau călătorie Program de studiu.

Misiunea Culver-Stockton College este de a pregăti studenții promițători pentru o lume dinamică prin intermediul curriculum-ului nostru experiențial distinctiv într-o comunitate de învățare de susținere bazată pe cele mai bune valori ale credinței și spiritului uman.

Culver-Stockton College este acreditat de Comisia de învățare superioară și membru al Asociației Nord-Centrale a Colegiilor și Școlilor și al Departamentului de Stat pentru Educație din Missouri.

Locații

  • Missouri

    College Hill,1, 63435, Missouri

    Întrebări