Keystone logo
Fondazione CUOA

Fondazione CUOA

Fondazione CUOA

Introducere

Fondazione CUOA Business School

CUOA (lat Ya) Business School a fost înființată în 1957

În Italia, CUOA este una dintre școlile superioare de afaceri și un centru activ pentru dezvoltarea și modernizarea competențelor de management privat și public și abilități antreprenoriale.

Una dintre trăsăturile cele mai notabile ale Școlii de Administrare a Afacerilor din cadrul CUOA este istoria sa lungă și relațiile geografice profunde, care contribuie la promovarea antreprenorilor și regizorilor remarcabili din nord-estul Italiei.

CUOA nu numai că reușește să ofere cursuri internaționale de formare (colaborând cu parteneri străini), dar și să lucreze cu peste 3.500 de companii locale. Elevii care participă la acest curs provin din 50 de țări și conduc 15 proiecte de dezvoltare globale diferite.

Școala CUOA de Administrare a Afacerilor este lider național și internațional în cursurile de corporate și de management. Acest colegiu îi ajută pe elevi să își dezvolte nevoile și abilitățile individuale.

CUOA conduce persoane fizice, companii, organizații private și publice într-un nou model de management corporativ pentru a atinge obiectivele corporative.

Această școală oferă o diplomă de master în administrarea afacerilor, un curs executiv pe termen scurt și un curs personalizat pentru a răspunde tuturor nevoilor. În Italia, departamentul de recrutare uman al fiecărei companii consideră COUA studenți de management de afaceri ca o importanță importantă de admitere.

CUOA Business School este o clădire maiestuoasă din secolul al XVIII-lea, situată în Villa Valmarana Morosini din Vicenza, la periferia Italiei. Această clădire în stil Palladian din secolul al XVIII-lea a fost proiectată de arhitectul Francesco Muttoni și are toate facilitățile școlare care acoperă cultura istorică și activitățile academice.

Valmarana Morosini este situat lângă vila și este un exemplu concret al unei școli moderne de afaceri. Această zonă rezidențială este găzduită într-o grădină și cabană din mijlocul primelor vile și are mai mult de 50 de camere dotate cu băi private și alte facilități de servicii.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (lat Ya) Business School a fost înființată în 1957

Vila Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Altavilla Vicentina

    CUOA Business School Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi, 36077, Altavilla Vicentina

    Întrebări