Keystone logo
Fondazione CUOA Part-time MBA Programul Internațional în colaborare cu Universitatea din Michigan
Fondazione CUOA

Part-time MBA Programul Internațional în colaborare cu Universitatea din Michigan

0 Months

Italiană, Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Part-time MBA Programul Internațional
în colaborare cu Universitatea din Michigan-Dearborn

Data de începere: 6 martie 2020
Data limită: iulie 2021
Limba: italiană și engleză
Durata: 30 de sfârșit de săptămână, 1 săptămână în străinătate, 70 de ore în învățământul la distanță

Master of Business Administration este un curs de management general a cărui valoare este recunoscută la nivel internațional.

Part-time MBA este o propunere de inspirație internațională a CUOA care dezvoltă o viziune integrată și strategică a companiei care vizează abordarea provocărilor profesionale în contexte din ce în ce mai complexe. Exploră toate funcțiile și procesele unei companii și oferă instrumente concrete de utilizare imediată.

Parteneriatul cu Universitatea Dearborn din Michigan permite studenților să examineze o anumită zonă prin participarea la un curs online MBA al acestei prestigioase Universități Americane, rămânând în același timp în cadrul unui program de master general de management.

Programul de masterat include un tur de studiu în străinătate, oferind astfel o nouă oportunitate de evaluare și învățare într-un context internațional.

MBA cu frecvență part-time nu numai că favorizează creșterea profesională, ci și creșterea personală, deoarece permite să lucreze intens pe abilități transversale pentru a identifica punctele forte și punctele slabe pentru consolidarea conducerii și îmbunătățirea performanței muncii.

Programul MBA reprezintă o piatră de hotar importantă pentru cei care doresc să investească în cariera lor și doresc să ofere noi stimulente pentru munca lor profesională, în scopul de a avansa în rolul lor și de a dobândi o mai mare responsabilitate și autonomie decizională, îmbunătățind astfel economia globală poziţie.

Formula de weekend alternativ cu jumătate de normă permite studiul de echilibrare cu angajamentele profesionale și personale.


Contacte:
Staff CUOA Executive Education:

tel. 39 0444 333860,
fax 39 0444 333991,
[email protected]

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare