Keystone logo
Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management MBA
Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management

MBA

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

MBA a fost introdus pentru prima dată în 1908 pentru a preda abilități de afaceri care rămân importante astăzi, cum ar fi contabilitatea, finanțele și operațiunile. Cu peste 100 de ani mai târziu, însă, lucrurile sunt puțin mai complicate. O diplomă în afaceri Weatherhead se bazează pe o bază de abilități de bază pentru a pregăti absolvenții pentru ceea ce se întâmplă acum în afaceri - și pentru ceea ce este la colț.

Este acest program potrivit pentru mine?

Clima de afaceri de astăzi se mișcă odată cu vremurile într-o direcție conștientă din punct de vedere social și ecologic. Companiile caută în mod activ soluții pentru combinarea profitabilității cu îmbunătățirea lumii. Dacă sunteți interesat de un MBA care oferă instrucțiuni riguroase în abilitățile cantitative de bază în timp ce luați în serios triplul rezultat - oameni, planetă, profit -, atunci luați în considerare Weatherhead MBA.

La Weatherhead, veți aborda munca de proiect practică folosind tehnici extrase din lumea designului. Adoptând instrumentele îndrăznețe ale unui designer, veți avea obiceiul de a gândi dincolo de răspunsul implicit la o problemă. Această instruire vă poate duce creativitatea la nivelul următor în timp ce lucrați pentru a crea valoare durabilă pentru afaceri și societate.

Inovarea pentru o valoare durabilă

Credem că liderii de mâine își pot servi cel mai bine organizațiile, comunitățile și lumea, dobândind tehnici și cunoștințe care să conducă inovația pentru o valoare durabilă. În practicumele noastre MBA de doi ani, studenții experimentează practici de proiectare, cum ar fi reîncadrarea întrebărilor și protocoalele standard provocatoare, pentru a-și imagina noi modalități puternice de rezolvare a problemelor.

Studenții iau fie Design in Management: Concepts and Practices, fie MBA Practicum în valoare durabilă și antreprenoriat social, numit de Forbes drept unul dintre cele mai inovatoare 10 cursuri de școală de afaceri. Acționând în calitate de consultanți pentru organizații regionale de la companii naționale precum KeyBank la venerabile organizații non-profit precum Cleveland Orchestra, studenții abordează problemele de afaceri în toată complexitatea lor din lumea reală. Nu este de mirare că Businessweek ne-a declarat MBA printre cele mai bune 30 de programe de design din lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare