Keystone logo
Dalhousie University

Dalhousie University

Dalhousie University

Introducere

Bine ați venit la una dintre universitățile de top din Canada. Din 1818, Dalhousie atrage studenți din întreaga lume și oferă o educație de clasă mondială. Suntem recunoscuți pentru calitatea academică remarcabilă, facultatea superbă și oportunitățile educaționale și de cercetare care nu sunt pe măsură. Dalhousie găzduiește peste 18.000 de studenți și a absolvit 91 de savanți din Rhodos, al șaselea cel mai înalt nivel din lume. Oferim oportunități unice interactive și colaborative și orientate spre carieră. Ne inspirăm studenții, profesorii, personalul și absolvenții noștri să aducă contribuții semnificative în regiunea noastră, Canada și lume.

Statistică

Studenții înscriși la Dalhousie University peste 20.000
Din afara provinciei 62%
Studenti internationali 24%
Nota medie de intrare a elevilor din primul an 87,6%
Numărul de studenți din primul an care primesc premii de intrare 1.400
Numărul de savanți din Rhodes 92
Numărul de țări reprezentate Peste 115

  Cerinte pentru viza

  Solicitanți internaționali

  • Studenții internaționali (sau studenții cu viză) trebuie să solicite și să obțină o viză de studiu și, în cazul în care un permis de muncă cooperativ, să finalizeze o rezidență corporativă în afara campusului.

  Statistica absolvenților

  Acreditări

  Acreditat AACSB

  Mărturii studențești

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Halifax Regional Municipality

   South Street,6299, B3H 4R2, Halifax Regional Municipality

  Întrebări