Keystone logo
Dalhousie University MBA Corporate Residency
Dalhousie University

MBA Corporate Residency

Halifax Regional Municipality, Canada

22 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 91.320 / per year *

În campus

* intern: 57.600 USD; internațional: 91.320 USD

Introducere

De ce MBA de rezidență corporativă a lui Dalhousie?

  • Intră în programul nostru direct de la orice diplomă de licență - nu este necesară experiență de lucru.
  • Experiență de lucru excepțională, plătită: veți fi cufundat rapid și intens în lumea reală a afacerilor, cu o rezidență corporativă plătită de opt luni (termen de lucru).
  • Parteneri angajatori din Canada: Relațiile noastre profunde cu partenerii angajatori din toată țara vă oferă posibilitatea de a vă începe cariera în Halifax, Toronto, Calgary și nu numai.
  • Accelerează-ți abilitățile de conducere cu cursuri de dezvoltare profesională combinate cu coaching în carieră de la echipa noastră de Management Career Services.
  • Studiați cu o cohortă mică de studenți strălucitori: procesul nostru riguros de aplicare vă asigură că veți fi motivat, încurajat, inspirat și provocat de alții ca dvs.

Înregistrați-vă pentru o sesiune de informare online astăzi

Rezidența corporativă

Mai mult decât o slujbă de vară

Cariera ta începe la doar șase luni de la program. Până când intrați în rezidențiat, veți fi fost instruit și pregătit riguros pentru această imersiune profundă în lumea afacerilor. Peste opt luni vei realiza și vei învăța mai mult decât este posibil în orice cooperativă tradițională de patru luni, deoarece o rezidență corporativă Dal nu este doar un alt loc de muncă de vară, este o privire asupra carierei tale.

După cum a spus pe bună dreptate un angajator, „în patru luni ești considerat un student cooperant. În opt luni te tratăm ca pe un angajat cu toată responsabilitatea pe care o implică.” Veți primi un salariu care vă ajută să compensați taxele de școlarizare. Vei reveni la clasă pentru al doilea an cu o experiență solidă în afaceri, gata să folosești ceea ce ai învățat în timpul rezidențiatului.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Mărturii studențești

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări