Keystone logo
David Eccles School of Business, University of Utah Executive MBA
David Eccles School of Business, University of Utah

Executive MBA

Salt Lake City, Statele Unite ale Americii

21 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 72.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

În lumea afacerilor de astăzi, schimbarea este singura constanta. În cazul în care indivizii doresc să ţină pasul, atât la nivel local şi la nivel global, au nevoie să fie o parte din această schimbare.

Atunci când o persoană ia decizia de a construi pe lui / ei de experienţă de afaceri, la Universitatea din Utah, David Eccles School of Business, Executive MBA Programul vă oferă "standardul de aur" de Executive MBA în Utah. Noastre fin-tuned Executive Programul prevede esenţiale generale de management necesare pentru a inginer succesul cuiva în faţa evoluţia schimbătoare a lumii de afaceri, de la cele mai bune practici la tehnologie.

De 21 de luni, participanţii la program au o oportunitate unică de a interacţiona şi de a studia cu profesionişti colegii lor de afaceri, asezonate cu o dorinta de a menţine în mişcare înainte. Acestea includ directorilor executivi la nivel într-o varietate de domenii, cum ar fi finanţe, sănătate, tehnologia informaţiei, şi de fabricaţie. Elevii învaţă de la profesori cu renume la unul dintre cele mai bune scoli de afaceri din vestul Statelor Unite şi pentru a obţine o perspectivă internaţională.

Un program la nivel înalt de management general concepute pentru manageri cu experienţă, curriculum Executive MBA este un program de cohortă, cu toţi participanţii la cursuri acelaşi pe parcursul programului de 21 de luni.

Cursurile de livrare cunoştinţe aprofundate de fundamente de afaceri, abilitati analitice, de soluţii creative, şi de viziune care se extinde dincolo de locul de muncă actual, industria, şi regiune.

Facultatea învaţă cum să aplice metodele de analiză şi instrumente conceptuale de la finanţe, statistici, ştiinţe comportamentale, şi alte discipline academice pentru a rezolva probleme complexe de afaceri şi de a îmbunătăţi abilităţile de lider.

Elevii problema echilibrului de rezolvare, cu perspective largi şi abilităţi conceptuale. În final, acestea vor fi pregătite pentru a crea soluţii şi le pună în aplicare în contextul unei organizaţii cu încredere.

Facultatea noastra actualizeze continuu cursurile lor pentru a reflecta cele mai recente gândire în domeniile lor şi problemele critice cu care se confruntă pe piaţă.


Unui sistem integrat de Curriculum

Prin intermediul sistemului nostru unic de două de o săptămână sesiuni intensive şi săptămânal vineri sau sâmbătă pe clase de campus, plus International un studiu de teren, elevii continua cariera lor neîntrerupt în acelaşi timp să sporească performanţele lor de zi cu zi.

În timp ce a face un angajament de timp substanţială a programului de Executive MBA, studenţii medie cu 15 la 20 de ore pe saptamana in afara de clasa pe o combinaţie de computer, echipa, şi a proiectelor individuale şi misiuni de curs; personalul nostru este angajat de a raţionaliza toate preocupările în afara administrative.

Admitere EMBA / Aplica

Programul de Executive MBA, un grad absolvent acreditat la nivel naţional, cere participanţilor să aibă un fundal academic puternic pentru a fi luate în considerare pentru admitere.

Cumulate ale solicitantului şi ultima medie a doi ani de punct de grad (GPA) vor fi evaluate pentru a stabili un palmares academic. În plus, programul de Executive MBA necesită şase ani de experienţă de lucru cu normă întreagă semnificative.

Supravegherea de angajaţi sau influenţa în procesul decizional cu o organizaţie sunt doar câteva exemple de experienţă de muncă semnificativă.

Programul încurajează cei cu medii unic şi distins să se aplice pentru a crea un mediu ideal de învăţare pentru toţi studenţii noştri.

Programul are o dimensiune ţintă de 50-60 de studenţi pe an şi de admitere este competitiv.

Cerinţe


O cerere completă include următoarele:

 • Absolvent Admitere Aplicarea / Colegiului Transcrieri
 • Executive MBA de aplicare
 • Eseu
 • Reluare curent
 • Executive MBA Recomandarea Formular
 • Nominalizarea Scrisoare
 • GMAT (renunţarea este acordată în anumite cazuri)

Cerinţe preliminare

 • Interviu cu Program Direct sau


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Babson Full-Time MBA
  • Wellesley, Statele Unite ale Americii
 • Blended Learning MBA - Miami
  • Miami, Statele Unite ale Americii
 • Master of Business Administration (MBA)
  • St. Cloud, Statele Unite ale Americii