Keystone logo
De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

Introducere

Bine ați venit la De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education este o instituție privată de învățământ superior foarte reputată, situată în Paris. De Vinci este format din trei școli care acordă diplome acreditate de înaltă calitate: EMLV (Școala de afaceri), ESILV (Școala de inginerie) și IIM (Școala digitală).

Gama unică de discipline predate în acest campus creează o atmosferă interdisciplinară și interculturală stimulatoare. Școlile au dezvoltat o abordare educațională transversală care îmbină diferitele specializări, permițând studenților să lucreze în echipe multidisciplinare (manageri, ingineri, designeri), în timp ce progresează în studiile lor și dobândesc cunoștințe digitale.

Învățământul superior De Vinci se bazează pe valori comune precum hibridizarea, profesionalizarea, internaționalizarea, conștientizarea socială, sportul și cultura. Peste 7 500 de studenți, toți unici, toți concentrați pe finalizarea cu succes a studiilor și pe viața lor profesională.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Paris

    12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie, 92400, Paris

Întrebări