Keystone logo
Delaware State University Master of Business Administration, MBA
Delaware State University

Master of Business Administration, MBA

Dover, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de master în Business Administration (MBA) este conceput pentru profesioniști și manageri aspiranți care provin dintr-o gamă largă de medii care doresc să își avanseze cariera sau să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși ca lideri în noua economie. Candidații vor învăța să integreze și să aplice concepte și tehnici de afaceri și organizații de ultimă generație în domeniile funcționale ale managementului organizațional.

Programul nostru de MBA este oferit la locația noastră convenabilă DSU @Wilmington. Acest program flexibil este conceput pentru a găzdui atât studenți profesioniști, cât și cu normă parțială și cu timp accelerat. Candidații MBA care urmează programul accelerat cu normă întreagă își pot completa gradul în 12 luni, luând cinci cursuri (15 ore de credit) pe semestru, în timp ce studenții cu normă întreagă pot completa programul pe o perioadă de 18 luni, luând două cursuri pe termen . Cei interesați de studiul part-time pot completa cerințele de grad în termen de doi ani, participând la cel puțin o sesiune de vară. Pe tot parcursul anului, cursurile de MBA sunt oferite în orele de seară și în weekend.

* Cursurile de MBA sunt oferite în termeni de 8 săptămâni în care orele se întâlnesc o dată pe săptămână de luni până joi; orele de weekend se întâlnesc o dată pe săptămână vineri sau sâmbătă.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare