Keystone logo
Digital Age University

Digital Age University

Digital Age University

Introducere

Globalizarea crescândă și progresele tehnologice au schimbat modul în care comunicăm, lucrăm, trăim și învățăm. O mulțime de schimbări au caracterizat economia și societățile în ultimul an, determinate de o transformare digitală rapidă și perturbatoare.

Pentru a îmbrățișa evoluția digitală și a ne adapta valului constant de perturbări tehnologice, trebuie să avem un angajament ferm față de schimbarea continuă, educație și dezvoltare personală și profesională.

Avansați-vă educația este cheia pentru a face față provocărilor globalizării, a obține competențe pentru locurile de muncă din viitor și a ieși în evidență pe piața competitivă a muncii de astăzi.

La Digital Age University creăm oportunități pentru studenți și profesioniști de a-și dezvolta abilitățile antreprenoriale, de a le descoperi punctele forte și de a învăța cum să facă față noilor provocări.

Printr-o gamă diversă de programe online, oferim cunoștințele și experiența pentru a obține o perspectivă multiculturală a evoluției economice și digitale, oferind studenților sprijinul personal de care au nevoie pentru a reuși și a-și realiza întregul potențial.

Vă urez bun venit la DAU și vă doresc toate cele bune în studiile academice, viața personală și viitoarele cariere profesionale.

Misiunea noastră

Digital Age University este o instituție de frunte care se angajează să educă studenții și profesioniștii să dezvolte și să utilizeze cunoștințele pentru a avea impact și a impulsiona inovația.

Suntem experți în educație online și cunoștințe bazate pe digital și oferim studenților și profesioniștilor abilitățile de care au nevoie pentru a reuși pe piața muncii în continuă evoluție.

Misiunea noastră este de a educa următoarea generație de cetățeni globali, prin programe inovatoare și flexibile concepute pentru a oferi abilitățile și competențele necesare pentru a construi o carieră de succes la nivel internațional.

Sprijiniți dobândirea competențelor cheie digitale și pregătiți studenții pentru a face față provocărilor pieței muncii globale în evoluție.

Învață, accelerează și fii pregătit pentru transformarea digitală

Transformarea digitală crește eficacitatea operațiunilor și performanța afacerii și necesită profesioniști cu înaltă calificare, capabili să conducă tranziția către cultura digitală și infrastructura tehnologică. Prin programele de master și executive DAU, veți dezvolta rezolvarea creativă a problemelor și capacitatea de a face conexiuni între domenii pentru a stimula inovația.

Experiența ta de învățare la DAU

Programele noastre de master și executive sunt concepute pentru a îmbunătăți capacitatea de angajare și pentru a răspunde nevoilor pieței globale.

100% online, împuternicit, personalizat și auto-direcționat

Proces de învățare hiperconectat, bazat pe experiență, interacțiune informală și socială cu profesori și profesioniști din întreaga lume.

O comunitate globală de studenți, care oferă un set divers de perspective pentru transferul eficient de cunoștințe și crearea de rețele.

Un model de studiu online interactiv, direct și captivant, bazat pe utilizarea unor instrumente avansate de învățare.

Burse și finanțare

Programul de burse Digital Age:

La Digital Age University punem studenții pe primul loc, iar prin programul nostru de burse, le permitem oamenilor talentați din diferite țări să acceseze programele noastre de master online, indiferent de situația lor financiară și de mediul geografic și cultural. Pe parcursul anului universitar 2022 și 2023, Universitatea a alocat peste 2 milioane de euro sub formă de burse și granturi pentru a sprijini studenții și profesioniștii calificați să își atingă visele și obiectivele și să obțină abilitățile digitale de care au nevoie pentru a fi competitivi pe piața muncii în evoluție actuală.

Toți candidații (în primul an, de transfer și internaționali) sunt eligibili să aplice la bursele bazate pe merit de 20% și la bursa globală de 30% dedicată studenților din Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Pentru a aplica la programul de burse, studenții sunt obligați să completeze formularul de cerere disponibil pe: https://digitalageuniversity.com/admissions/ și să încarce în formular diploma de licență sau foile matricole, curriculum vitae și un act de identitate valabil . Bursele vor fi acordate pe baza meritului academic și a experienței profesionale a studenților și a țării lor de origine.

Toți studenții care aplică la programul de burse vor fi notificați prin e-mail despre rezultatul evaluării de către biroul de admitere.

Locații

  • Barcelona

    Rambla Catalunya 60 AT 2-A, 08007, Barcelona

    Întrebări