Keystone logo
Dalian Maritime University Administrarea afacerilor de master
Dalian Maritime University

Administrarea afacerilor de master

Liaoning Province, China, China

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

CNY 28.000 / per year *

În campus

* pe an. Taxa de cerere: 600 RMB

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Obiectiv cultivare: Cultiva elevilor să aibă fundament teoretic solid și o gamă largă de cunoștințe de Business Administration, pentru a înțelege tehnologia și metodele avansate, precum și tehnici moderne de management pentru a rezolva probleme practice în acest domeniu.

Feluri Principale: Economie Internațională și Comerțului, Statistică, Economie Transport și Geografie, Corporate Management, Managementul Resurselor Umane, Economie, Management Finante, Principiul de Investiții, Managementul Riscului, Piețe financiare și Capital Management, Principii de Cruise Management, etc.

Calificare aplicare:

  1. Solicitanții trebuie să fie cetățeni străini în stare bună de sănătate. 2. Solicitanții trebuie să fie sub 40 de ani, au un pașaport valabil și o diplomă de licență.

Documente necesare pentru aplicare:

  1. Formular cerere pentru studenții internaționali pentru a studia la Dalian Maritime University 2. Fotocopie a pagina de informații cu caracter personal ale pașaportului (fotocopie unei vize chinez valabilă trebuie să depună, dacă un solicitant este în China la cerere) 3. Certificat notarial de diplomă de licență sau de înscriere certificat de studii diplomă de licență (aplicabil pentru absolvenții din acest an, care nu au primit certificatul de studii) 4. Notarial toate transcrieri universitare oficiale 5. Două scrisori de recomandare de la profesori sau conferențiari universitari 6. Plan de studiu, inclusiv informații cu caracter personal, nivelul de educație, experiență de muncă, precum și propunerea de cercetare academică (nu mai mult de 2500 de cuvinte în limba engleză) 7. Recunoscute la nivel internațional certificat de competență în limba engleză (TOEFL / IELTS / TOEIC sau alte certificate) Solicitanții fără certificat de mai sus ar trebui să treacă testul nivel engleză organizate de DMU, ​​astfel încât să fie admise pentru a participa programe universitare de master în limba engleză mediu.

Cultivarea Cerința:

Cerința Curriculum:

Cursurile sunt compuse în principal din cursuri obligatorii (cursuri de educație generală obligatorie și cursuri cerința de bază obligatorii), cursuri opționale și hârtie academice. Totalul creditelor ar trebui să fie nu mai puțin de 30.

Cerința de hârtie:

Teza de masterat este format din raport deschidere, inspecțiile intermediare și apărare teză. Cererea și procedurile de apărare tezei trebuie să respecte Regulamentul de punere în aplicare a conferi master sau doctorat la Universitatea Maritimă Dalian și prevederile cererii și Organizația tezei Apărării al Universității Maritime Dalian. O disertație calificat trebuie să fie logic, concis și coerent, cu concepție clară, analiza riguroasa, deducere teoretic corectă, date fiabile, beneficiile economice și sociale, precum și valoarea academică. În plus, ar trebui sa ofere perspective noi in depusă de studiu și arată că autorul este capabil de a face cercetare științifică și întreprindere specializată în mod independent de lucru tehnic.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare