Keystone logo
DSM Assessment & Training MBA în Leadership
DSM Assessment & Training

MBA în Leadership

Bromley, Regatul Unit

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7.500

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Executive MBA - Programul combinat

Evaluarea DSM

MBA nostru este adaptat pentru tine și nevoile tale individuale de dezvoltare, pentru a te asigura că vei absolvi cu abilități și încredere pentru a deveni un lider de afaceri agil și rezistent al viitorului. Se pune accentul pe instrumentele și cunoștințele din lumea reală utilizate pentru depășirea provocărilor strategice și operaționale complexe cu care se confruntă economia noastră globală. Acest accent real al lumii vă oferă capacitatea și încrederea de a crea soluții inovatoare pentru provocările cu care vă veți confrunta acum și în viitor. Prin urmare, abordarea noastră de învățare se concentrează în jurul aplicării teoriei în practică.

Toți delegațiile trebuie să-și dezvolte abilitățile de conducere prin aplicarea unor astfel de principii în provocările și problemele de afaceri din lumea reală

11 Beneficiile Executive MBA - Programul combinat

Potențial mai mare de câștig - absolvenții de MBA comandă salarii mai mari.

Extindeți perspectivele de carieră - un MBA vă permite să accesați mai multe oportunități de angajare și perspective sporite de promovare.

Recunoașterea pe plan mondial - un MBA este recunoscut pe scară largă pe plan mondial ca distincția în educația în afaceri și un punct de intrare pentru funcțiile de conducere.

Dezvoltați expertiza - MBA vă va construi expertiza profesională

Dezvoltarea profesională - un MBA reprezintă o mare investiție în dezvoltarea profesională, îmbunătățind abilitățile de leadership și de afaceri.

Dezvoltarea spiritului antreprenorial - Cu ajutorul unui MBA, puteți dobândi cunoștințele și practicile necesare pentru dezvoltarea și funcționarea potențialului propriilor afaceri.

Oportunități de rețea - Programul nostru MBA deschide calea pentru tine de a interacționa cu viitorii manageri de afaceri și directori, pe tot globul.

Flexibilitate - MBA-ul nostru este foarte flexibil, puteți alege să studiați complet online sau să participați la ateliere de lucru intensive, în fiecare semestru. Aceasta înseamnă că puteți studia în jurul angajamentelor curente.

Credibilitate - un absolvent de MBA demonstrează potențialilor parteneri / colegilor / angajatorilor că sunteți foarte competent și dedicat industriei dvs.

Calitatea de membru al Institutului de Leadership și Management și realizarea certificatului ILM 7 în Leadership

Realizarea diplomei de conducere strategică de nivel ATHE 7, oferind o combinație excelentă de calificare profesională și academică în numai 18 luni

Structura cursului

Executive MBA - Programul combinat încorporează componente cheie care permit o mare flexibilitate . Delegații obțin acces la platforma noastră online de învățare pentru a accesa toate resursele de curs, o vastă bibliotecă, discuții pe forum și suport pentru tutori. Toți delegații primesc un tutore care le va susține pe tot parcursul programului, oferind feedback, sfaturi și îndrumări. Delegații au, de asemenea, acces la un forum profesional unde pot să facă schimb de idei și sinergii cu alți delegați.

Profilul participantului

Programul nostru combinat de Executive MBA atrage o serie de participanți din diferite sectoare și țări. Aceasta înseamnă că veți studia împreună cu directori executivi, lideri, manageri cu experiență în afaceri, provocări și practici extrem de diverse. Acest lucru sporește mediul de învățare și oferă o oportunitate excelentă de a conecta și a construi relații profesionale. Vor exista oportunități prin intermediul forumurilor de discuții, al atelierelor de formare și al proiectelor de colaborare pentru a beneficia de cunoștințe și experiențe comune.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă primară sau echivalentă sau să aibă experiență sau o pregătire echivalentă, în mod normal din mediul de lucru. Pentru cei care au limba engleză ca a doua limbă, ei ar trebui să aibă un IELTS 6.0 fără abilități sub 5,5 ani sau o calificare echivalentă. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să discutați despre experiența dumneavoastră și despre mediul educațional pentru a evalua dacă acest program este potrivit pentru dumneavoastră.

Partea 1: - Certificat ILM de nivel 7 în leadership și management

Certificatul ILM de Nivelul 7 în Leadership și Management este alcătuit dintr-o unitate obligatorie care impune cursantului să ia o abordare bazată pe informații bazată pe anchetă asupra dezvoltării manageriale. Veți lucra cu tutorele dvs. pentru a vă examina abilitățile și competențele de leadership, pentru a finaliza o evaluare a profilului conducerii și pentru a finaliza o revizuire a competențelor și domeniilor pentru dezvoltare. Veți primi, de asemenea, calitatea de membru ILM ca parte a acestui program.

Partea 2- Nivelul 7 Diploma postuniversitară în managementul strategic al afacerilor

Nivelul 7 Diploma postuniversitară în Managementul Strategic al Afacerilor este un program cuprinzător pentru manageri și conducători de conducere din industrie din orice sector. Această calificare evidențiază pentru orice angajator sau afacere că elevul are competențe de nivel înalt aplicabile aceluia care este necesar pentru directorii executivi din orice organizație. Întreprinderile solicită conducătorilor și managerilor lor să înțeleagă în mod deosebit planificarea strategică, strategiile de motivare a angajaților, abilitățile de conducere ajustate și o bună înțelegere a factorilor care permit organizațiilor să rămână competitivi și să promoveze creșterea afacerilor. Veți acoperi unitățile care atrag 120 de credite la nivel de masterat. Acest program îi permite cursanților să dezvolte astfel de competențe, pe măsură ce elevii lucrează prin unități pe acest program, vor dezvolta înțelegerea competențelor executive.

Partea 3: Master of Business Administration (Executive) Top-Up

Odată ce ați finalizat cu succes partea 1

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Executive MBA
  • Barcelona, Spania
 • Online MBA Artificial Intelligence - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)
  • City of Carlisle, Regatul Unit
 • Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult