Keystone logo
EAE Business School Barcelona

EAE Business School Barcelona

EAE Business School Barcelona

Statistică

EAE a semnat acorduri cu aproximativ o sută de instituții academice și școli de afaceri din 38 de țări, 16 americane, 17 europene, trei asiatice și două țări africane. EAE promovează un schimb academic, cultural și profesional între ei.

  Caracteristici Campus

  EAE are în prezent site-uri campus din Barcelona și Madrid și oferă educație online prin Online Business School. Acesta oferă una dintre cele mai largi game de cursuri postuniversitare în Spania, o diplomă de licență în administrarea afacerilor și aproximativ o sută de cursuri de instruire și de formare continuă în cadrul companiei.

  EAE are, de asemenea, trei filiale internaționale în Lima (Peru), Bogotá (Columbia) și Mexico City (Mexic), care consolidează legăturile noastre instituționale cu America Latină.

   Clasamente

   Maeștrii noștri sunt clasați în Top 250 de ziarul El Mundo și sunt unul dintre cei mai buni din Spania. MBA Internațional este modalitatea corectă de a vă atinge obiectivele în acest mediu de afaceri global.

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • Barcelona

    EAE Business School C/ Aragó 55 , 08015, Barcelona

    • Barcelona

     Campus Barcelona C/ Aragó, 55 C/ Tarragona, 110, 08015, Barcelona

     • Madrid

      Campus Madrid C/ Joaquín Costa, 41, 28002, Madrid

      Întrebări