Keystone logo
EAE Business School Barcelona Executive MBA
EAE Business School Barcelona

Executive MBA

Barcelona, Spania

12 Months

Spaniolă, Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 29.500

În campus

Introducere

Executive MBA al EAE Barcelona vă stimulează dezvoltarea profesională, fie că vă aflați în cadrul unei companii sau ca antreprenor.

Veți îmbunătăți dezvoltarea abilităților executive, analitice și de conducere și veți aplica imediat ceea ce învățați pentru a vă îmbunătăți rapid competențele executive.

Adaptați-vă la o lume în continuă evoluție și la un mediu corporatist dinamic, practicați networking-ul internațional înconjurați de o comunitate internațională de studenți, profesioniști și lideri cu un angajament puternic față de colaborare ca forță motrice pentru progres.

Este o experiență transformatoare pentru directori și este concepută pentru profesioniștii care caută cunoștințe actualizate în toate domeniile unei companii din punct de vedere al managementului sau al conducerii.

Pregătiți-vă să conduceți echipe de înaltă performanță cu o viziune globală și inovatoare și să vă dezvoltați abilitățile de lucru în echipă, motivație, comunicare, etică în afaceri și responsabilitate socială.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări