Keystone logo
EAE Madrid MBA în engleză
EAE Madrid

MBA în engleză

Madrid, Spania

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Relansează-ți cariera profesională trecând, schimbând locul de muncă, companie, sector sau pornind propria ta afacere. MBA vă va instrui să conduceți proiecte, echipe și chiar departamente, oferindu-vă o viziune la 360º asupra companiei și abilități de conducere.

Cu MBA în limba engleză la EAE Business School Madrid, vei câștiga mai multă încredere atunci când iei decizii și vei stăpâni tehnici și instrumente esențiale de management. Ea dezvoltă proiecte și companii care generează beneficii economice și au un impact pozitiv atât asupra societății, cât și asupra mediului.

Motive pentru a studia acest master:

  • Reședința în New York: întărește-ți valoarea diferențială cu o rezidență de două săptămâni în SUA pentru inovare și creare de valoare la Universitatea Pace, New York (la un cost suplimentar).
  • Cariera MBA: construiește o carieră profesională cu proiecție pentru prezent și viitor cu programul nostru de carieră. Profitați la maximum de oportunitățile de muncă din străinătate, aveți un plan de carieră personalizat.
  • EAE Emprende: Vă punem la dispoziție EAE Lab, propriul nostru incubator de afaceri care vă oferă training, consiliere și finanțare pentru a vă realiza proiectul cu garanție deplină.
  • Joc de afaceri: Accesați un simulator în care puteți recrea atât provocările, cât și situațiile de afaceri. Pune-ți abilitățile în practică din perspectiva unui executiv.
    Vizite la companii: extindeți-vă rețeaua de contacte profesionale. Faceți cunoștință cu directori și profesioniști din companii relevante precum Amazon, Accenture, IBM, Endesa sau Sodexo, printre multe altele.
  • True Potential Experience: Bucurați-vă de o experiență care combină MBA în limba engleză cu un plan personalizat de dezvoltare profesională, ghidat de un True Potential Advisor, care vă va ajuta să vă găsiți adevăratul potențial, să îl concentrați și să îl dezvoltați.

titrare

MBA de la EAE Business School și un Master în Senior Management* de la Universidad Internacional de la Empresa (UNIE).

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări