Keystone logo
EAE Madrid MBA în spaniolă
EAE Madrid

MBA în spaniolă

Madrid, Spania

12 Months

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

MBA în spaniolă este programul nostru emblematic din Madrid și Barcelona, conceput pentru a accelera transformarea profesioniștilor sau antreprenorilor cu un impuls intelectual, ambiție globală și dorință de a genera un impact în lume. Programul combină o abordare internațională, multidisciplinară, dezvoltarea abilităților esențiale pentru a reuși și instrumente de autoevaluare și planificare pentru proiectul și obiectivele dvs. profesionale.

Acest MBA în spaniolă se desfășoară pe parcursul unui an într-un format personal cu normă întreagă în campusurile noastre din Madrid sau Barcelona. Este conceput în primul rând pentru profesioniști cu experiență profesională de 3 până la 7 ani și antreprenori din orice industrie sau mediu academic.

În fiecare an, peste 60 de studenți din diferite domenii, industrii, talente și naționalități aleg acest MBA în spaniolă pentru a construi un ecosistem de diversitate integrată care îmbogățește experiența de învățare și creșterea participanților.

Programul aplică metodologii eminamente practice și interactive concepute pentru a dezvolta gândirea critică și colaborarea, precum și pentru a vă consolida abilitățile de conducere. Mai mult decât atât, o parte a pregătirii pentru MBA în spaniolă constă în participarea la diferite inițiative care vă îmbunătățesc creativitatea și inovația, încurajându-vă totodată să ieșiți în afara zonei dvs. de confort, echipându-vă cu agilitatea, flexibilitatea și creativitatea necesare într-un mediu dinamic și dinamic. lume schimbătoare. MBA-ul nostru în spaniolă a fost primul Master în management general organizat în Spania, ceea ce înseamnă că avem peste 50 de ani de experiență în pregătirea profesioniștilor care generează impact.

Continuăm să mergem înainte

Nevoia de pregătire profesională este constantă, deoarece lumea din jurul nostru este incertă. În această nouă realitate, am dezvoltat protocoale și metodologii pentru a ne asigura că studenții noștri pot continua să primească educație de înaltă calitate și să se dezvolte profesional în campusurile noastre din Madrid/Barcelona, prin prezență virtuală, folosind formatul hibrid sau fiind oriunde în lume. Suntem o comunitate dedicată educației, bunăstării și siguranței tuturor.

Studenți ideali

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări