Keystone logo
Edhec Business School (master programmes)

Edhec Business School (master programmes)

Edhec Business School (master programmes)

Introducere

Faceți un impact cu EDHEC Masters

Programe specifice pentru manageri de specialitate

Suntem experți în afaceri. Gama noastră largă de programe este special concepută pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră de înțelegere a subiectelor de afaceri. Veți învăța abilități de afaceri din viața reală și veți dezvolta un spirit agil și de gândire înainte prin una dintre cele 14 specializări ale noastre.

Sinergii de afaceri globale unice

Interacțiunile zilnice dintre Centrul nostru de carieră, Relații corporative, talente și liderii de afaceri la nivel mondial au ca rezultat că 88% dintre studenții noștri și-au asigurat locul de muncă cu o dimensiune internațională. Studenții noștri pot alege un program de schimb cu una dintre cele peste 180 de universități partenere și își pot asigura locuri de muncă în peste 45 de țări după absolvire.

O experiență de neegalat

EDHEC oferă o abordare practică a studiului: ne plasăm studenții în situații reale de afaceri din prima zi. Programele noastre relevante pentru afaceri strălucesc prin cei peste 20 de parteneri și sponsori de program.

Despre EDHEC

Operând din campusuri din Lille, Nisa, Paris, Londra și Singapore, EDHEC este una dintre primele 10 școli de afaceri europene din lume. Complet internațional și direct conectat la lumea afacerilor, EDHEC este o școală de afaceri, mai degrabă decât o școală de afaceri, unde excelența în predare și cercetare se concentrează pe inovare pentru a stimula antreprenoriatul și creativitatea. Pentru afaceri de la naștere și dedicate afacerilor, EDHEC face antreprenori pe viață, capabili să remodeleze sau să creeze afaceri de succes oriunde lucrează.

EDHEC funcționează ca un adevărat laborator de idei și produce soluții inovatoare evaluate de întreprinderi. Filosofia de predare a școlii, inspirată de activitățile sale de cercetare premiate, se axează pe "învățarea prin practică".

Locații

  • 24 avenue Gustave Delory, 50411, 59057, Lille

  • Promenade des Anglais,393, 06200, Nice

  • 16-18 rue du 4 septembre, 75002, Paris

  • 10 Fleet St, Ludgate Hill, Farringdon, EC4M 7RB, London

  • One George Street #15-02, 049145, Singapore

Întrebări