Keystone logo
EDHEC Business School - MBAs EDHEC Global MBA
EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Global MBA

10 Months

Engleză

La zi

30 Jun 2024

02 Sep 2024

EUR 51.000 *

În campus

* *excluzând costul zborurilor pentru călătoriile pe calea de sustenabilitate și specializare). Taxele pot fi reduse prin reducerea plății prompte și prin politica noastră de burse garantată și transparentă.

Introducere

120298_hp-slide3.png

Dacă doriți să obțineți o educație de afaceri din lumea reală și să dezvolți o perspectivă internațională care să vă ajute să vă dezvoltați, să accelerați sau să vă schimbați calea de carieră, atunci programul EDHEC Global MBA din Nisa, sudul Franței ar putea fi o alegere ideală pentru dvs.

Pe parcursul programului Global MBA de 10 luni veți avea ocazia de a împărtăși, învăța și relaționa cu colegii de pe toate continentele lumii - în mod obișnuit, avem în jur de 70 de studenți de peste 30 de naționalități diferite, combinate cu o facultate internațională extrem de diversă și remarcabilă, ceea ce face din acest program o experiență cu adevărat globală. Programul include multe opțiuni personalizate, o lună de cursuri opționale, o lună de specializare și un proiect MBA personalizat de 8 săptămâni, reprezentând 4 luni din program, ceea ce vă permite să vă adaptați programul în funcție de obiectivele dvs. profesionale.VIZIUNE GLOBALĂ, FOCUS PERSONAL

Programul intens îmbină fundamentele de bază ale afacerii, împreună cu o selecție de piese specializate, proiecte personalizate și expediții internaționale de învățare, care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerile și conducerea gândită pentru cariera viitoare.

Datorită duratei mai scurte a cursului, MBA global este potrivit în special candidaților care au deja o bază profesională puternică - în medie, participanții au 8 ani de experiență, astfel încât rentabilitatea investiției poate fi deosebit de puternică, deoarece veți fi plecat de la locul de muncă pentru mai puțin de un an, dar va avea toată învățarea și dezvoltarea de care aveți nevoie pentru a vă defini și a realiza ambițiile și pașii următori. Puteți avea, de asemenea, opțiunea de a vă extinde experiența printr-un stagiu de 6 luni la finalizarea studiilor sau de a alege să vă accelerați experiența.

Fiecare curs include o combinație de predare academică, studii de caz din viața reală și proiecte de grup pentru a vă oferi rezultate practice și acționabile ale învățării atât din perspectivă interpersonală, cât și profesională. Programul include, de asemenea, 2 expediții internaționale de învățare de o săptămână.

Construiește-ți bazele strategice

În primele 6 luni, veți dobândi o viziune globală de afaceri la 360◦, care vă permite să înțelegeți și să aplicați cadre strategice relevante, să puneți întrebările potrivite și să luați decizii informate, cu impact.

170163_05-StrategicFoundations_courses.jpg
Personalizează și specializează

După ce ați construit o bază solidă a fundamentelor de bază ale afacerilor și conducerii din septembrie până în februarie, călătoria dvs. devine o experiență cu adevărat personalizată din martie până la sfârșitul lunii iunie.

Printr-o alegere de opțiuni în martie și un curs de specializare în aprilie, puteți aprofunda domeniul ales sau puteți dezvolta noi abilități și perspective. Puteți alege apoi proiectul dvs. de MBA personalizat, care vă permite să vă puneți în practică învățările și experiențele.

Opțiunile opționale pot include:

 • Macroeconomie sau Vânzări și dezvoltare a afacerilor
 • Studii de caz în finanțe corporative sau vizualizare a datelor și previziune strategică
 • Managementul riscului penal sau marketing digital

Opțiunile de Specialization Track includ în prezent:

170165_07-SpecialisationTracks.jpg

Proiectul tău MBA personalizat

Perioada de 8 săptămâni din mai până în iunie vă permite să vă puneți în practică abilitățile și cunoștințele nou dobândite sub forma unui proiect de MBA personalizat. Puteți alege dintre una dintre șase opțiuni concepute pentru a se potrivi propriilor obiective și interese de carieră:

 • Stagiu/Raport de angajare
 • Proiect de consultanță
 • Plan de afaceri
 • Proiect de durabilitate
 • Proiect de cercetare
 • Schimb academic

Un program construit pe impact durabil

La EDHEC, ne-am asigurat că întregul tău curriculum include o călătorie de învățare integrată care să cuprindă durabilitate, impact social și leadership etic și principial, atât la clasă, cât și la nivelul școlii.

De la finanțe până la conducere, programul nostru este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți problemele și provocările cheie pe care va trebui să le abordați pe măsură ce vă dezvoltați cariera de lider.

Provocarea impactului durabil

Lucrând în echipă, Sustainable Impact Challenge vă încurajează să vă puneți în practică experiența de MBA pentru a aborda o problemă din viața reală. De la definirea împreună cu echipa dvs. a domeniului de aplicare al proiectului dvs., cercetare și colectare de cunoștințe până la prezentarea soluției dvs. finale, Sustainable Impact Challenge se desfășoară din septembrie până în martie și vă va pune la încercare munca în echipă, conducerea și perspicacitatea afacerilor.

Provocarea include, de asemenea, o expediție internațională de învățare de o săptămână.

Lead360: programul dvs. personalizat de dezvoltare a carierei și a conducerii

Programul de dezvoltare personală și de carieră Lead360 a fost conceput special pentru a vă pregăti pentru următorul pas din călătoria post-MBA și viitoarea dvs. carieră de lider, ajutându-vă să vă dezvoltați abilitățile și calitățile necesare pentru a vă conduce cariera și a conduce cu încredere. și convingere într-un mediu în continuă schimbare, complex și divers.

Personalizați-vă dezvoltarea pentru a vă concentra pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră și pentru cariera dumneavoastră. Prin evaluări, coaching și consultanță, echipa noastră Lead 360 și CareerSmart va lucra cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să identificați cele mai potrivite ateliere de lucru pentru a vă ajuta să vă dezvoltați capacitățile și abilitățile de conducere. Opțiunile includ: Acceptarea și gestionarea conflictelor

 • Colaborarea, conducerea și motivarea de la distanță
 • Creșterea încrederii în conducere
 • Gestionarea negocierilor dificile
 • Construirea rezistenței pentru medii stresante și solicitante
 • Putere și influență

Ce presupune programul GMBA la campusul EDHEC din Nisa?

Campusul EDHEC este situat în Nisa, un oraș cu adevărat internațional, cu o calitate imbatabilă a vieții. Campusul EDHEC se află într-un complex elegant și modern, cu vedere la Marea Mediterană. Participanții la MBA beneficiază de un etaj întreg dedicat formării executive, învățării și cercetării.

INFORMAȚII PRIVIND PROGRAM:
Acreditare AACSB, AMBA, EQUIS
Tip de program MBA
Formatul programului 10 luni, normă întreagă, în limba engleză
Specializări 1 lună de opțiuni opționale 1 lună de curs specializat (alegerea a 4 opțiuni) Proiect de MBA personalizat de 8 săptămâni (alegere dintre 6 opțiuni) Opțional Cursuri gratuite de franceză
Limba instructiunilor Engleză
Termenele limită de aplicare 31 mai
Datele de începere Septembrie
Studii în străinătate sau programe de schimb Expediție de durabilitate de 1 săptămână + 1 călătorie globală de învățare . Opțiunea de a alege un schimb academic ca proiect de MBA

Admitere

Clasamente

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Chat with students

Întrebări