Keystone logo
EGADE Business School

EGADE Business School

EGADE Business School

Introducere

Provocă prezentul, modelează viitorul.

EGADE Business School de la Tecnológico de Monterrey și-a construit o reputație recunoscută la nivel global ca fiind cea mai importantă instituție de educație în afaceri din America Latină, angajată să împuternicească liderii omniprenoriali care creează valoare comună și transformă societatea.

EGADE Business School este școala postuniversitară de afaceri a Tecnológico de Monterrey, o universitate remarcabilă renumită pentru profesioniștii de conducere cu conducere relevantă în Mexic și America Latină. Școala de afaceri în sine oferă un portofoliu larg de educație postuniversitară în mai multe locații. Cu locații în Mexico City (Santa Fe), Monterrey și Guadalajara , precum și un program de MBA în Queretaro și alte opțiuni nelimitate, cum ar fi programe de absolvire complet digitale și cursuri de educație pentru executive online, poziționate ca vârf de lance pentru dezvoltarea globală. talent executiv.

Modelul academic condus de inovație și cultura de învățare ale școlii, programele recunoscute la nivel mondial, facultatea distinsă de clasă mondială, comunitatea remarcabilă de absolvenți la nivel mondial și concentrarea riguroasă pe aplicarea cunoștințelor pentru impact, au contribuit la statutul său ca cel mai bun clasament din America Latină. școală de afaceri de mai multe organizații de clasamente internaționale, inclusiv QS, Eduniversal, Financial Times și The Economist. Programele de studii postuniversitare EGADE includ MBA pentru profesioniști, EGADE Full-Time MBA, EGADE - WP Carey Executive MBA, EGADE MBA Online, precum și un Master în Finanțe, un Master în Finanțe Online, un Master în Business Analytics, un Master în Managementul Afacerilor, un Master în Marketing Strategic și programe de doctorat în Științe Financiare și Managementul Afacerilor.

EGADE Business School oferă un portofoliu inovativ de înscriere deschisă pe tot parcursul vieții și programe personalizate pentru afaceri și conducere organizațională. EGADE Business School este membru al unui grup de elită de doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume pentru a deține aclamata „ tripla coroanăa acreditării globale care recunoaște excelența în educația de afaceri : Asociația Americană a Colegiilor și Școlilor (AACSB), Asociația MBA-urilor (AMBA) și Sistemul european de îmbunătățire a calității (EQUIS). Școala este membră a rețelei globale pentru managementul avansat , o rețea de conducere formată din 30 de școli de afaceri de top din diverse regiuni, țări, culturi și economii în diferite faze de dezvoltare, angajate să contribuie, prin educația de afaceri, la soluțiile pentru majoritatea provocări care sunt de obicei complexe și globale.

Ce vedem în liderii noștri

La EGADE Business School , credem că viitorul afacerii se bazează pe lideri vizionari care îndrăznesc să- și provoace și să- și transforme industriile prin idei puternice. Astfel, prin această filozofie proiectăm și executăm programele noastre postuniversitare de renume global.

Suntem o comunitate de inovatori realizați, formată dintr-o facultate talentată, studenți talentați, studenți de succes, lideri de afaceri distinși și parteneri academici internaționali, care sunt dedicați unei idei puternice: Provocarea prezentului, Formați viitorul.

Tripla coroană de acreditare globală

EGADE Business School a primit tripla coroană de acreditare internațională în numele celor mai influente trei organizații în educația de afaceri la nivel mondial: AACSB, AMBA și EQUIS. Doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume, precum EGADE, au primit tripla coroană de acreditare internațională de către AACSB, EQUIS și AMBA.

O acoperire globală de excepție

Școlile de afaceri EGADE deține mai mult de 50 de parteneriate academice internaționale cu universități de conducere și școli de afaceri pentru programe de studii duble și comune , reprezentând diverse oportunități de achiziție a certificărilor internaționale, precum și posibilitatea de a studia pe diferite continente. Aceste parteneriate sunt, de asemenea, esențiale pentru programele noastre de dezvoltare a facultăților și ajută la promovarea proiectelor și cercetărilor academice internaționale.

Ce diferențiază EGADE?

O mentalitate antreprenorială activă

Una dintre valorile de bază ale EGADE este încurajarea liderilor inovatori într-o cultură a antreprenoriatului, care a devenit o trăsătură distinctă a studenților și absolvenților de seamă.

Viziunea și experiența noastră globală

Un diferențiator cheie la EGADE este renumitul său obiectiv și abordarea globală. Datorită parteneriatelor cu cele mai prestigioase universități și școli de afaceri din întreaga lume, EGADE oferă liderilor, studenților și conducătorilor săi o abordare și experiență unică în ceea ce privește viitorul afacerilor globale.

O remarcabilă facultate internațională

O caracteristică majoră a experienței academice EGADE este prezența membrilor facultăților de renume la nivel mondial, care sunt actori și foști directori, consultanți, autori publicați și cercetători. Această facultate aduce experiența sa largă în clasă, care ne transformă predarea, cercetarea și mentalitatea într-o educație semnificativă și influentă.

Un model academic inovator

Experiența profesorilor de seamă alături de liderii de afaceri superiori din programele noastre academice determină un echilibru ideal între cunoștințele teoretice și cele practice. Ne pregătim elevii pentru o carieră de succes, prin asocierea a ceea ce învață în clasă cu experiențe reale de afaceri, unde teoria este pusă imediat în practică.

Un format echilibrat și flexibil

Programele noastre executive și master-urile part-time, care au fost concepute pentru studenții care lucrează cu normă întreagă, asigură echilibrul adecvat între studiu, muncă și angajamente personale. Scopul nostru este ca elevii noștri să obțină succesul personal și profesional.

O conducere academică de remarcat

Când vine vorba de educația de afaceri lider, EGADE este școala de afaceri nr. 1 din America Latină din mai multe motive. Relevanța și inovația programelor noastre academice sunt susținute nu numai de clasamente de renume la nivel mondial, dar și de cele mai importante asociații de acreditare din lume.

Aflați mai multe despre programele EGADEaici și conectați-vă cu școala pe LinkedIn , Twitter , YouTube și Facebook.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Mexico City

  Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX, 01389, Mexico City

  • Monterrey

   Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L., 66269, Monterrey

   • Guadalajara

    Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal., 45138, Guadalajara

    • Santiago de Querétaro

     Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro., 76130, Santiago de Querétaro

     Întrebări