Keystone logo
EGADE Business School EGADE - WP Carey Executive MBA
EGADE Business School

EGADE - WP Carey Executive MBA

Mexico City, Mexic

15 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Dublați-vă transformarea în leadership. Dublați-vă impactul în carieră.

Obțineți două diplome de MBA în doar 15 luni. EGADE – WP Carey Executive MBA, o colaborare unică cu două grade între două școli de afaceri foarte recunoscute. Acest program a fost conceput pentru a oferi o experiență semnificativă de educație executivă pentru acei lideri globali care doresc să-și accelereze traiectoria la nivelurile C-Suite. Acest Executive MBA cu accent pe America globală urmărește să pregătească lideri care vor spori competitivitatea Americii de Nord.

Studenții acestui program absolvă cu o diplomă dublă de la EGADE Business School și WP Carey School of Business. EGADE – WP Carey Executive MBA reprezintă o oportunitate de redefinire a carierei de a inova, de a conduce și de a avea impact printr-o experiență de educație globală unică.

Format

Cu jumătate de normă

Durată15 luni
LocațieMexico City cu scufundări globale în SUA și Asia
Admisia programuluiianuarie 2021
LimbaEngleză

Un program cu adevărat executiv

Spre deosebire de un program tradițional de MBA, acest format executiv vă va ajuta să vă conduceți organizația, propulsând în același timp competențele strategice și abilitățile manageriale de care aveți nevoie pentru a obține o mai mare inovație, competitivitate și creștere durabilă.

Durata accelerată de 15 luni, cu sesiuni de curs o dată pe lună, la EGADE Business School , Mexico City, oferă o experiență de MBA dublă pentru Executive de vârf în America Latină.

Avantajele acestui MBA executiv

  • Un curriculum cuprinzător, de clasă mondială, bazat pe utilizarea tehnologiei de vârf, a analizei datelor și a inovației și transformării corporative bazate pe date.
  • Un format executiv cu lecții predate în Mexico City, împreună cu trei rezidențe globale și două cursuri de o săptămână la WP Carey School of Business de la ASU (Arizona State University).
  • Expertiza și experiența renumitelor facultăți WP Carey și EGADE Business School .
  • O oportunitate de a stabili relații și de a promova comunicarea cu comunitatea WP Carey din campus.
  • Acces la o rețea vastă de peste 120.000 de absolvenți de la WP Carey și EGADE Business School , care conduc în prezent organizații din sectoare și industrii cheie din 160 de țări.
  • O șansă de a lua parte la ecosistemul antreprenorial dinamic al Tec de Monterrey și de a învăța din practicile inovatoare de vârf.

O colaborare remarcabilă

EGADE – WP Carey Executive MBA oferă o platformă unică de învățare în care facultățile din ambele școli nu numai că oferă programul la EGADE Business School din Mexico City, ci participă și la 3 săptămâni globale de imersiune în SUA și Asia.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări